Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Υγείας και γνωρίζοντας τις σημαντικές δυνατότητες του σχολείου στη διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας, στην καλλιέργεια της αιμοδοσιακής συνείδησης των εφήβων, η Διευθύντρια Αιμοδοσίας Σταυροπούλου Γιαννούλα, ενημέρωσε τους νέους στα σχολεία, τους αυριανούς εθελοντές αιμοδότες σε θέματα που αφορούν στην εθελοντική προσφορά αίματος με σκοπό την ευαισθητοποίηση τους.

Ακολούθησε συζήτηση μέσα από την οποία οι έφηβοι είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους και να πάρουν απαντήσεις στις απορίες τους. Τις επόμενες μέρες το Τμήμα Αιμοδοσίας της Ν.Μ. Αμαλιάδας, για άλλη μια χρονιά, και σε συνεργασία με τους Διευθυντές, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές από το 1ο και 2ο ΕΠΑ. Λ. Αμαλιάδας, το 1ο και 2Ο Γ.Ε.Λ. Αμαλιάδας, το Γ.Ε.Λ. Σιμόπουλου και το ΕΠΑ.Λ Λεχαινών πραγματοποίησαν εθελοντικές αιμοδοσίες, όπου οι συμμετέχοντες πέρασαν από τη θεωρία στην πράξη με τον πιο εμφατικό τρόπο!

aim 1
Οι νέοι εθελοντές προσέφεραν ένα ανεκτίμητο δώρο ζωής στους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι έμπρακτη απόδειξη Ζωής και Αλληλεγγύης. Στεκόμαστε δίπλα σε κάθε έφηβο και σταδιακά καλλιεργούμε μέσα του τις προϋποθέσεις για την αποδοχή της εθελοντικής προσφοράς αίματος ως τρόπο ζωής.

gianna aim3
Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια της Ν.Μ. Αμαλιάδας, η Διευθύντρια και το Προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας ευχαριστούμε θερμά για την πολυετή, αγαστή συνεργασία τους Διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς αλλά κυρίως όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την πολύτιμη προσφορά τους γιατί δίνοντας αίμα, Δίνουν Ελπίδα, Δίνουν Ζωή, το ωραιότερο δώρο για τις Άγιες Μέρες του Πάσχα!

aim 5

 

aim epal

Pin It

symposio 1

symposio 1