Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Πόσες είναι εκείνες οι φορές που σκεφτήκατε να κάνετε δώρο στον σύντροφό σας με γνώμονα να το χρησιμοποιήσει; Είμαστε σίγουρες πως είναι αμέτρητες! Και να που έχει έρθει πάλι η στιγμή, θέλοντας να του κάνετε ένα δώρο που θα είναι πρακτικό και να μπορεί να το χρησιμοποιεί τακτικά…

Και ιδίως τώρα που πλησιάζει ο χειμώνας και οι βραδιές που θα κάνει κρύο τσουχτερό θα είναι αρκετές, το μόνο που έχετε να σκεφτείτε είναι κάτι πρακτικό και να μπορεί να το χρησιμοποιήσει συχνά και δεν είναι άλλο… από τις ανδρικές πιτζάμες φυσικά! Δε πιστεύουμε να πήγε αλλού το μυαλό σας...

Μπορεί να θεωρείτε πως ίσως να μη τις χρησιμοποιήσει συχνά και να πάει στράφι μια τέτοια αγορά, όμως σας διαβεβαιώνουμε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Κι αυτό διότι στις μέρες μας, οι πιτζάμες που διατίθενται στην αγορά για το ανδρικό κοινό, δεν έχουν καμία σχέση με κάτι παλιομοδίτικο που φοράγανε την εποχή των ‘80s.
Κι αυτό συμβαίνει γιατί στο παιχνίδι του ανδρικού nightwear, έχουν μπει δυναμικά επώνυμα brands από διάφορους οίκους μόδας, δίνοντας ένα εκπληκτικό και φινετσάτο αποτέλεσμα, στις ανδρικές πιτζάμες. Μη γελιόμαστε…γυναικείες πιτζάμες  με άριστη ποιότητα για εμάς κορίτσια, πάντα υπήρχαν! Ήρθε η στιγμή όμως να ανταποδώσετε στους συντρόφους σας, κάνοντάς του ένα δώρο που είμαστε βέβαιες πως θα το χρησιμοποιήσει στο έπακρο το φετινό χειμώνα.
Αν τώρα αναρωτιέστε που θα βρείτε τις εν λόγω πιτζάμες, τότε σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να ξεκινήσετε κάνοντας μια έρευνα στα καταστήματα που βρίσκονται στο διαδίκτυο, καθώς εκεί υπάρχουν πολλές προσφορές και μειώσεις τιμών σε επώνυμα brands, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, απ’ ότι στα φυσικά καταστήματα.
Είμαστε σίγουρες πως αν ψάξετε αρκετά και μεθοδικά, θα βρείτε μια πιτζάμα που θα του αρέσει μιας και είστε οι μόνες που γνωρίζετε από πρώτο χέρι τα αγαπημένα του χρώματα. Όμως πρώτα θα ψάξετε για αυτόν και μετά θα μπείτε να κοιτάξετε για γυναικείες πιτζάμες!
Το καλό κατά την έρευνά σας για την σωστή επιλογή πιτζάμας, είναι πως θα διαπιστώσετε ότι τα επώνυμα brands, έχουν δώσει μια νέα νότα στις πιτζάμες των ανδρών. Απίστευτα σετ σε αξεπέραστους χρωματικούς συνδυασμούς, κατασκευασμένες με υφάσματα, κυρίως βαμβάκι, υψηλής ποιότητας και με σχέδια και μοτίβα που δηλώνουν ένα ξεκάθαρο νεανικό στυλ, που σίγουρα θα λατρέψει.
Όμως επειδή πιστεύουμε πως το σωστό είναι να κάνετε και ένα δώρο στον εαυτό σας, σας προτείνουμε να δημιουργήσετε δύο σετάκια πιτζάμες για εσάς και εκείνον, όπου θα τα χαίρεστε παρέα στο κρεβάτι, πόσο μάλλον στο καναπέ του σπιτιού σας, βλέποντας την αγαπημένη σας τηλεοπτική σειρά.
Δώστε έμφαση στα fleece υφάσματα που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις γυναικείες πιτζάμες τον ερχόμενο χειμώνα, μιας και οι λέξεις ζεστασιά και απαλότητα τους ταιριάζει γάντι! Και μη μείνετε στα παλιά μονόχρωμα σετ πιτζαμών, αλλά δώστε μια νέα χρωματική νότα που θα είναι ασορτί με το χώρο του σαλονιού σας και πιστέψτε μας θα σας αρέσει πολύ το αποτέλεσμα.
Πρώτα όμως, όπως είπαμε, κοιτάμε τις ανδρικές πιτζάμες που θέλουμε να κάνουμε δώρο στο σύντροφό μας και μετά βλέπουμε πως θα τις συνδυάσουμε ασορτί παράλληλα με τις δικές μας.
Γι’ αυτό μη χάνετε άλλο χρόνο!

Pin It

 

grivopoulos a

KOLOSAKAS GIATROI

KOLOSAKAS GIATROI

 

Antonopoulos plastikos xeirourgos

 

διατροφολόγος

 

katsalas f

 

 kostopoylos