Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Αν αυτό το χειμώνα αποφασίσατε να περάσετε ένα τριήμερο στην μαγική Σαντορίνη και αναζητάτε τρόπους να αξιοποιήσετε τις διακοπές σας στο έπακρο τότε βρίσκεστε ακριβώς στο σωστό σημείο! Εδώ θα βρείτε προτάσεις για το πως μπορείτε να περάσετε τρεις μαγικές ημέρες σε αυτόν τον μοναδικό προορισμό που θα σας κλέψει την καρδιά. Παρακάτω θα ανακαλύψετε τις ωραιότερες προτάσεις για ξεχωριστές δραστηριότητες.

  • Κάντε ένα γαστρονομικό ταξίδι 

Η Σαντορίνη φημίζεται για το φαγητό που παράγει, δεν γίνεται λοιπόν να μην επισκεφθείτε τα τοπικά ταβερνάκια στα μικρά χωριουδάκια του νησιού προκειμένου να δοκιμάσετε πεντανόστιμα και ξεχωριστά πιάτα με κυκλαδίτικες νότες. 

  • Επισκεφθείτε ένα οινοποιείο 

Επίσης δεν γίνεται να επισκεφθείτε τη Σαντορίνη και να μην κατευθυνθείτε προς ένα τουλάχιστον οινοποιείο. Το κρασί της Σαντορίνης είναι βραβευόμενο για την ποιότητα και τη γεύση του, αξίζει λοιπόν πραγματικά να δείτε από κοντά σε ένα οινοποιείο τη διαδικασία παραγωγής αυτού του κρασιού και να δοκιμάσετε ένα ποτηράκι.

  • Απολαύστε ένα ποτό κάτω από τα άστρα

Τα Φηρά, η πρωτεύουσα του νησιού είναι γεμάτη μικρά εστιατόρια και μπαρ στα οποία μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό και το ποτό σας υπό το φως των αστεριών. Ο χειμώνας είναι η ιδανική περίοδος να ζήσετε μια τέτοια εμπειρία καθώς θα απολαύσετε τον γαλήνιο ουρανό γεμάτοι ηρεμία, χωρίς να ανησυχείτε για τη πολυκοσμία και τους αμέτρητους τουρίστες που το καλοκαίρι κατακλύζουν κάθε στενό και μαγαζί της περιοχής. 

  • Κάντε το γύρω του νησιού με ένα σκάφος 

Αξιοποιήστε μια από τις ημέρες σας κάνοντας το γύρο του νησιού νοικιάζοντας ένα σκάφος. Είναι μια εμπειρία ζωής που είναι πραγματικά όσο φανταστική όσο ακούγεται. Θα έχετε την ευκαιρία μαζί με τη παρέα σας ή το σύντροφο σας να νοικιάσετε το δικό σας σκάφος και να ανακαλύψετε κρυφές παραλίες του νησιού, να δείτε από κοντά το ηφαίστειο της Σαντορίνης και φυσικά να δημιουργήσετε μια δίκη σας αξέχαστη περιπέτεια. Αν αυτή η ιδέα σας ενθουσιάζει τότε μπορείτε αναζητώντας στο διαδίκτυο ‘Santorini boat tour’ να βρείτε και να απευθυνθείτε σε εταιρίες όπως η Santorini boat rental και να επιλέξετε το αγαπημένο σας πακέτο για την ενοικίαση του σκάφους που επιθυμείτε. 

  • Επίσκεψη στη κόκκινη παραλία 

Μια από τις πιο γνωστές και πολυσύχναστες παραλίες της Σαντορίνης τον χειμώνα μπορεί πραγματικά να είναι όλη δική σας! Το καλοκαίρι αυτή η ιδέα ούτε που σας περνάει από το μυαλό βέβαια μιας και το χειμώνα ο τουρισμός είναι αρκετά πιο χαμηλός στη Σαντορίνη και θα μπορέσετε να απολαύσετε την κόκκινη παραλία με τα ηφαιστειακά της πετρώματα και τα καταπράσινα νερά της μαζί με την παρέα σας!

Pin It

ZAFIROPOULOS TOURS NEO