Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Επιεικώς απαράδεκτη είναι η εικόνα που αντικρίζει κανείς στην είσοδο των Σαβαλίων από Αμαλιάδα. Λίγο πριν τα πρώτα σπίτι του χωριού έχει δημιουργηθεί μία …άτυπη χωματερή. Με τα σκουπίδια να είναι πεταμένα γύρω από τους κάδους και με τον αέρα να τα μεταφέρει στην απέναντι πλευρά του δρόμου!

savalia skoupidia 1

Η αλήθεια είναι ότι το σημείο έχει καθαριστεί πολλές φορές από συνεργείο του Δήμου Ηλιδας. Όμως συνεχίζεται …το ίδιο βιολί αφού κάποιοι δεν συμμορφώνονται.
Πρέπει λοιπόν, αφού καθαριστεί και πάλι ο χώρος, να ληφθούν δραστικά μέτρα. Μία καλή λύση θα ήταν να μεταφερθούν οι κάδοι σε άλλο σημείο και στον χώρο να τοποθετηθεί πινακίδα που θα αναγράφει ότι απαγορεύεται η ρίψη σκουπιδιών. Και ότι στους παραβάτες θα επιβάλλονται πρόστιμα και ότι προβλέπει ο νόμος.
Θα το τολμήσουν οι αρμόδιοι; Η θα αφήσουν να συντηρείται –και να διαιωνίζεται – αυτή η θλιβερή και τρισάθλια εικόνα, που υποβαθμίζει ένα ολόκληρο χωριό και κάνει ρεζίλι την περιοχή μας σε ξένους και επισκέπτες οι οποίοι περνούν από το σημείο;

 Δημήτρης Ζιάκας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

savalia skoupidia 3

 

Pin It