Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Με τον Δημήτρη Κατσικόπουλο είχε την ευκαιρία να τα πει ο Πέτρος Ανυφαντής, αντιδήμαρχος του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης. Η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από τα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας , η οποία επισκιάζεται από τον κορονοιό, ενώ, δεν έλειψαν οι αναφορές στην Ηλεία.

anyfantis katsikopoulos 2

Τους δύο συνδέει φιλία ετών και ως εκ τούτου, όταν συναντώνται, έχουν πολλά να πουν. Πέραν τούτου, για τον κ. Κατσικόπουλο ακούγονται πολλά, με κυρίαρχο σενάριο, το ότι θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στις επόμενες εκλογές. Ο πρώην Νομάρχης Αχαΐας και επί σειρά ετών βουλευτής Αχαΐας προπονείται- όπως έχει πει  ο ίδιος σε άτομα του στενού κύκλου και του άμεσου περιβάλλοντός του - προκειμένου να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Βέβαια είναι ακόμα νωρίς, και μέχρι τότε έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αν όμως, αυτό που ακούγεται έχει βάση, και το επιχειρήσει, θα επιδιώξει σίγουρα να συγκροτήσει δυνατά ψηφοδέλτια σε Ηλεία , Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία. Που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να δούμε και τον Πέτρο Ανυφαντή υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο μαζί του… Άλλωστε όπως έχουμε γράψει και σε παλιότερο σχόλιο ο κ. Ανυφαντής μετά την εκλογή του στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης με τον Γιάννη Λέντζα «σκέπτεται» (και δεν αποκλείεται) να επιχειρήσει το επόμενό του βήμα, που θα είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Ιδωμεν…

 

 

 

Pin It

symposio 1

symposio 1