Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Με δύο επιπλέον εμβολιαστικά κέντρα ενισχύεται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο Νομός Ηλείας, μετά την παρέμβαση του βουλευτή κ. Ανδρέα Νικολακόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Νικολακόπουλος τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κ. Μάριο Θεμιστοκλέους και του εξέθεσε την κατάσταση που επικρατεί στο νομό και την αναγκαιότητα λειτουργίας επιπλέον εμβολιαστικών κέντρων προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των πολιτών και να κυλήσει απρόσκοπτα η διαδικασία του εμβολιασμού.

Αίτημα το οποίο έγινε δεκτό και δρομολογείται πλέον η λειτουργία ενός επιπλέον εμβολιαστικού κέντρου εντός του Νοσοκομείου Πύργου για εμβολιασμούς με το εμβόλιο της Astrazeneca και ενός εμβολιαστικού κέντρου στο Κέντρο Υγείας Πύργου για εμβολιασμούς με το εμβόλιο της Pfizer.

Ο κ. Νικολακόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη και ερωτηθείς για το θέμα κάλεσε τους πολίτες να τηρήσουν απαρέγκλιτα τα ραντεβού τους και να προχωρήσουν στους εμβολιασμούς, έτσι ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα και να επιστρέψει η χώρας μας στην κανονικότητα.

Pin It

symposio 1

symposio 1