Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Στο Ιόνιο πέλαγος, στο δυτικό τμήμα της Πελοποννήσου, όπου η ζωή ακολουθεί έναν διαφορετικό ρυθμό, εκεί όπου το βουνό και η θάλασσα συγκλίνουν στη δημιουργία ενός θαυμάσιου περιβάλλοντος, υπάρχουν τα Λουτρά Κυλλήνης, τα οποία ο κόσμος αγαπάει από τα παλιά χρόνια, γεμάτα ευκάλυπτους και πεύκα, απέραντες χρυσές παραλίες, που κάθε χρόνο βραβεύονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη γαλάζια σημαία, ένας χώρος που προσφέρει όλη την ποικιλία της Ελληνικής φύσης στον επισκέπτη.

Ξενοδοχείο Λίντζη

 

Ξενοδοχείο Λίντζη

Ξενοδοχείο Λίντζη

Στο πιο ιδανικό σημείο της περιοχής, κοντά στις ιαματικές πηγές και στο παραθαλάσσιο θέρετρο Αρκούδι, κρεμασμένο γύρω από την θάλασσα του Ιονίου, βρίσκεται το ξενοδοχείο "Lintzi" με 43 δροσερά δωμάτια, με ένα, δύο ή τρία κρεβάτια. Εμπιστευτείτε τις διακοπές σας στο έμπειρο προσωπικό  του.  Όλα τα δωμάτιά του διαθέτουν δικό τους μπάνιο, τηλέφωνο, ψυγείο, τηλεόραση, τηλέφωνο, χρηματοκιβώτιο, βεράντα, κλιματισμό και μπαλκόνι. Μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας στο μπαλκόνι με θέα το υπέροχο τοπίο. Όλα τα δωμάτια είναι φωτεινά και προσφέρουν άνεση που είναι απαραίτητη για μια ευχάριστη διαμονή.Ξενοδοχείο Λίντζη

Ξενοδοχείο Λίντζη

Δωμάτια

Δωμάτια

Δωμάτια

Απέναντι από το ξενοδοχείο, σε απόσταση 30 μέτρων, υπάρχει η ταβέρνα. Σερβίρεται φαγητό μαγειρεμένο της ώρας με μια ποικιλία κύριων πιάτων και σνακς. Στην καταπράσινη αυλή της ταβέρνας, σε ένα πολύ δροσερό και φιλόξενο χώρο, ο σεφ θα προετοιμάσει την παραγγελία σας. Ελληνική κουζίνα για όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις. Αυτή είναι η ταβέρνα μας που ονομάζεται «Κληματαριά» (Jorjos). Η ταβέρνα  χαρακτηρίζεται από σοβαρή οικογενειακή παράδοση των ετών.

 

Εστιατοριο

Αρκούδι

Αρκούδι

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοποθεσία: Βαρθολομιό, Ηλεία,
Πελοπόννησος ΤΚ 27050
Τηλ.: 2623096120
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Pin It