Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Η καλύτερη επιλογή για φέτος το καλοκαίρι είναι μία. Ostria Hotel, στον Κακόβατο Ζαχάρως. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου που απέχουν μόλις 20 μέτρα από τα καταγάλανα νερά του Ιονίου σας περιμένουν για αξέχαστες οικογενειακές διακοπές! Το ξενοδοχείο λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2011 σε καινούργιο κτίριο με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές.

ΔωμάτιαΤο Ostria Hotel Kakovatos διαθέτει 20 δίκλινα και 4 τρίκλινα δωμάτια. Δυνατότητα προσθήκης επιπλέον κρεβατιού κατόπιν συνεννόησης για φιλοξενία μέχρι και τεσσάρων ατόμων και διάθεση παρκοκρέβατου επίσης κατόπιν συνεννόησης.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν:
Κλιματισμό
Τηλεόραση TFT
Δορυφορική τηλεόραση
Ημερήσιο τύπο και περιοδικά
Ψυγείο
Δωρεάν Wifi
Πιστολάκι
Ντουζ
24ωρη εξυπηρέτηση reception
24ωρο room service
Σίδερο και σανίδα σιδερώματος
Αλλαγή σε πετσέτες και σεντόνια σε καθημερινή βάση
Αλλαγές πετσέτας κατόπιν αιτήματος
Υπηρεσία στεγνού καθαρίσματος – πλυσίματος – σιδερώματος
Υπηρεσία μεταφοράς αποσκευών
Δυνατότητα σερβιρίσματος πρωινού στα δωμάτια
Δεύτερη υπηρεσία καθαριότητας (turndown), το βράδυ


Εσωτερικοί Χώροι
Στην αίθουσα του 1 ορόφου διατίθεται πρωινό με μπουφέ και θέα στη θάλασσα ενώ στο ισόγειο λειτουργεί Bar. Επίσης στο ισόγειο υπάρχει άνετο σαλόνι. Παρέχεται πρωινό άνω των 3 ωρών και υπηρεσία πρωινού νωρίς το πρωί (early breakfast)
Το πρωινό διαθέτει τα παρακάτω εδέσματα:
Γλυκίσματα
Μπισκότα
Ζαμπόν – τυρί – τόστ
Κέικ – μηλοπιτάκια – κρουασάν
Φρούτα εποχής
Αυγά
Ψωμί λευκό/μαύρο
Μαρμελάδες – μέλι
Χυμό πορτοκάλι
Γάλα – καφέ
Γιαούρτι
Κορνφλέικς


Παραλία
Το Hotel Ostria Kakovatos βρίσκεται μόλις 20μ από την οργανωμένη παραλία του Κακοβάτου. Η χρυσή αμμουδιά και τα καταγάλανα νερά του Ιονίου σας περιμένουν αξέχαστες στιγμές απόλαυσης και ηλιοθεραπείας. Πλησίον της παραλίας λειτουργεί καντίνα ντουζ και δυνατότητα parking.

Πώς θα φτάσετε 

Το ξενοδοχείο Ostria Hotel Kakovatos βρίσκεται 5 χλμ από τη Ζαχάρω και απέχει 35 χλμ. από τον Πύργο.
Από την Αθήνα μπορείτε να φτάσετε στη Ζαχάρω αν ακολουθήσετε την Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου – Τριπόλεως – Καλαμάτας. Στην Αλλαγή Μεσσηνίας στρίβετε δεξιά (Ταμπέλα για Πύργο – Κυπαρισσία), συνεχίζετε ευθεία μέχρι το Καλό Νερό και εκεί κάνετε δεξιά για Ζαχάρω. Πριν την Ζαχάρω θα βρείτε τον Κακόβατο στα αριστερά σας. Η απόσταση είναι 260 χλμ.
Από την Πάτρα μπορείτε να φτάσετε στη Ζαχάρω μέσω της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου. Μετά την Ζαχάρω στα 5 χλμ ο Κακόβατος είναι στα δεξιά σας. Η απόσταση από Πάτρα είναι 130 χλμ.
Το αεροδρόμιο της Καλαμάτας απέχει 75 χλμ, ενώ υπάρχει η δυνατότητα προσέγγισης μέσω του ΚΤΕΛ Ηλείας.

Hotel Ostria Kakovatos
Παραλία Κακοβάτου

• Phone: +30 2625031964
• Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
• Fax: +30 2625031964

 

 

Pin It