Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Φέτος το καλοκαίρι απολαύστε τις διακοπές σας σε ένα πανέμορφο και ξεχωριστό μέρος στο Νομό Λακωνίας. Σε ένα εξαιρετικό πέτρινο κατάλυμα, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως και 7 επισκέπτες (3 υπνοδωμάτια • 4 κρεβάτια • 1 μπάνιο) με αστραφτερή καθαριότητα και απίστευτη φιλοξενία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Πρόκειται για το Margarita’s House Traditional stone στη Χειμάρρα Λακωνίας. Ένα παραδοσιακό χωριουδάκι της Μάνης, λίγα μόλις λεπτά από την πανέμορφη παραλία του Κώτρονα και άλλες παραλίες της περιοχής όπως Χαλικιά (Βάτα), Λιμένι και …μια ανάσα από την μαγευτική Αρεόπολη, τα σπήλαια του Διρού και άλλα αξιοθέατα της περιοχής.
Για ασφαλείς διακοπές, χωρίς πολυκοσμία και …βαβο ύρα μην το σκέφτεστε. Margarita’s Traditional stone House στη Λακωνική Μάνη. Ένας προορισμός που μπορείτε να τον προσεγγίστε άνετα και εύκολα οδικώς, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητό σας.
Ένα μέρος απ΄ όπου καθημερινά μπορείτε να οργανώσετε ημερήσιες εξορμήσεις σε άλλες κοντινές περιοχές όπως Μονεμβασιά, Ελαφόνησο, Γύθειο, Μιστρά, Σπάρτη, Στούπα , Καρδαμύλη κλπ

Προσφέρεται για ηρεμία , διαθέτει πάρκιγκ αλλά και δωρεάν ίντερνετ με πολύ ισχυρή σύνδεση.


Επικοινωνήστε με την Μαργαρίτα στο τηλέφωνο 6948544160, η στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.κάντε την κράτησή σας και περάστε υπέροχα αυτό το καλοκαίρι σε ένα μέρος που θα σας μείνει αξέχαστο.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:https://www.facebook.com/Margaritas-House-182277922333273/

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάθονται, ουρανός, βουνό, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Η εικόνα ίσως περιέχει: βουνό, ουρανός, ωκεανός, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Γύθειο – Αρεόπολη 16 & 17 Μαρτίου (Διήμερη)

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

cover photo, Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

 

 

 

Pin It