Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τον Αποκριάτικο χορό που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων παραδοσιακού δημοτικού τραγουδιού και χορού «Ο ΜΟΡΙΑΣ» και όλα δείχνουν ότι θα πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση που θα αποτελέσει κοσμικό γεγονός, την οποία κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Ο αποκριάτικος χορός έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 9 Μαρτίου, ώρα έναρξης 8 μμ, στην αίθουσα δεξιώσεων του κοσμικού κέντρου Τζαμί Village στην Πηνεία, και οι διοργανωτές υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά, με κέφι διασκέδαση, χορό, τραγούδι και καλό φαγητό.

MORIAS DS 2

Όπως δηλώνουν στο «ΗΛΙΔΑ Κάμπος news» ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ανδρέας Λάβδας, ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Ρούτσης, ο Ταμίας Δημήτρης Καγιάς, ο Τρύφωνας Καρούτζος, μέλος του Δ.Σ. και η Διονυσία Ρούτση, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου « Ο ΜΟΡΙΑΣ», το πρόγραμμα περιλαμβάνει δημοτικά και λαϊκά ακούσματα από ορχήστρα αποτελούμενη από καταξιωμένους μουσικούς και τραγουδιστές. Παράλληλα, στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα τιμηθούν άτομα για την προσφορά τους στον Σύλλογο «ΜΟΡΙΑΣ» και όχι μόνο.
Τόσο ο Πρόεδρος όσο και τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου απευθύνουν πρόσκληση σε όλους να παραστούν στην εκδήλωση καθώς ο «ΜΟΡΙΑΣ» επί σειρά ετών έχει ως βασικό σκοπό του τη διατήρηση της παράδοσης και των ριζών μας καθώς τη μετάβασή τους από την παλαιότερη στη νεότερη γενιά.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν προσκλήσεις από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου καθώς και στα γραφεία του ΜΟΡΙΑ, Οθωνος Αμαλίας 3,πλατεία Αγίου Αθανασίου
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6945737871, 6980862820,6908991779

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ  ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ «Ηλιδα Κάμπος news”

Pin It

symposio 1

symposio 1