Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Μπορεί τα Χριστούγεννα και οι γιορτές να πέρασαν, ωστόσο τα δώρα στις αγαπημένες σου φίλες μπορούν να συνεχιστούν για όλη τη χρονιά. Με μικρά δωράκια μπορείς να κάνεις μικρές εκπλήξεις και να τους δώσεις ιδιαίτερη χαρά σε στιγμές που δεν το περιμένουν. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα σου δώσουμε μερικές ιδέες για πρωτότυπες προτάσεις που θα κάνουν τις αγαπημένες σου φίλες πολύ χαρούμενες!

  • Εισιτήρια θεάτρου

Και φέτος, οι θεατρικές παραστάσεις είναι πάρα πολλές με τη θεατρική σκηνή να βρίσκεται στα καλύτερά της. Μπορείς να αγοράσεις 2 εισιτήρια (για σένα και την καλύτερη σου φίλη) και να κλείσεις τη θεατρική παράσταση που θέλετε να δείτε τόσο καιρό. Μπορείς να βάλεις το εισιτήριο σε έναν πολύχρωμο φάκελο και να της χαρίσεις ένα μοναδικό δώρο που θα της δώσει μεγάλη χαρά.

  • Daily spa

Μια μέρα ξεκούρασης, περιποίησης και φροντίδας είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις σε αυτή τη φίλη που νιώθει πολύ κουρασμένη. Μπορείς να συνδυάσεις μια περιποίηση προσώπου (καθαρισμό και μασάζ) με μια θεραπεία για τα μαλλιά και ένα μασάζ σώματος. Θα βρεις πολλά ινστιτούτα που συνδυάζουν όλες τις θεραπείες μαζί ώστε σε ένα μέρος να μπορεί να κάνει περιποίηση σώματος και προσώπου.

  • Κοσμήματα

Και ποια γυναίκα δεν λατρεύει τα κοσμήματα; Ιδιαίτερα τα χειροποίητα κοσμήματα όπως τα βραχιόλια γυναικεία και τα κολιέ με τα μαργαριτάρια. Σε πολλά καταστήματα αλλά και online θα βρεις πολλές προτάσεις σε γυναικεία κοσμήματα. Ακόμη, μπορείς να αγοράσεις ένα γυναικείο κολιέ γούρι που θα φοράει όλο τον χρόνο με μια ευχετήρια κάρτα. Και για να είσαι έτοιμη για τον Μάρτιο, έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι συλλογές με τα μαρτάκια 2024 https://www.annamariamazaraki.gr/el/martakia σε απίθανα σχέδια και συνδυασμούς χρωμάτων.

  • Βιβλίο

Τα βιβλία είναι πάντα ένα πολύτιμο και ιδιαίτερο δώρο. Μπορείς να επιλέξεις μέσα από μια μεγάλη συλλογή όπως μυθιστορήματα, ιστορίες μυστηρίου, ποιητικές συλλογές, ιστορικά και κοινωνικά βιβλία και να αγοράσεις αυτό που θα της κεντρίσει την προσοχή και θα μπορεί να χαλαρώνει μετά από μια δύσκολη ημέρα στη δουλειά.

  • Voucher για γυμναστήριο

Για τη φίλη που χρειάζεται ένα κίνητρο για να ξεκινήσει γυμναστική, το voucher σε ένα γυμναστήριο ή studio Pilates θα το εκτιμήσει πολύ. Κάνε μια έρευνα αγοράς για γυμναστήρια κοντά στη δουλειά ή στην εργασία της και αγόρασε ένα voucher για έναν μήνα ώστε να δοκιμάσει το πρόγραμμα που της ταιριάζει. Δώσε της λοιπόν το κίνητρο ώστε να βάλει τη γυμναστική πιο έντονα στη ζωή της!

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις! Μπορείς να δωρίσεις στην αγαπημένη σου φίλη υπέροχα δωράκια που θα τη χαροποιήσουν για τη χρονιά που έρχεται!

Pin It

symposio 1

symposio 1