Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φετινή εκδήλωση-αφιέρωμα στον μεγάλο ερμηνευτή Στέλιο Καζαντζίδη. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον "Πανηλειακό Σύλλογο Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη", ο οποίος αναγνωρίστηκε νομίμως, και από το "ΗΛΙΔΑ κάμπος news", και πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Porto Marine, στο Παλούκι Αμαλιάδας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επιλεγμένα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη τα οποία ερμήνευσαν με ξεχωριστό τρόπο η Δήμητρα Τσατσού, ο Γιάννης Χασαλεύρης, ο Κώστας Μάλλιαρης, ο Λάμπης Μπαλλάς, ο Τάκης Σφυρής και ο μαέστρος Διονύσης Χασαλεύρης. Να σημειωθεί ότι υπήρξαν και συμμετοχές από το κοινό καθώς κάποιοι φίλοι του Στέλιου δεν δίστασαν να πάρουν το μικρόφωνο και να ερμηνεύσουν τα τραγούδια του.
Κατά γενική ομολογία η 2η κατά σειρά εκδήλωση ήταν απολύτως επιτυχημένη. Ολοι έγιναν μια παρέα, τραγούδησαν τα τραγούδια του Καζαντζίδη, χόρεψαν και διασκέδασαν σε μια εκδήλωση η οποία φιλοδοξεί να καταστεί θεσμός.
Αλλωστε, όπως είπε ο Κώστας Μάλλιαρης στην έναρξή της, ο "Πανηλειακός Σύλογος Φίλων Στελιου Καζαντζίδη" αποτελεί γεγονός καθώς αναγνωρίστηκε επισήμως από το Πρωτοδικείο και διαθέτει το δικό του καταστατικό. Μάλιστα σημείωσε ότι μετά τις γιορτές ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει την πρώτη Γενική του Συνέλευση όπου θα γίνουν αρχαιρεσίες ενώ και θα κόψει και την πίτα του.
Εκ μέρους του “ΗΛΙΔΑ Κάμπος news” ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ζιάκας σημείωσε ότι η ηλεκτρονική εφημερίδα θα συνεχίσει με θέρμη να στηρίζει τέτοιες εκδηλώσεις-αφιερώματα στον Στέλιο Καζαντζίδη γιατί θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος ερμηνευτής αποτελεί τμήμα της σύγχρονης ιστορίας της Χώρας. Μάλιστα πρότεινε στους εκλεγμένους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση να την εντάξουν σε κάποια από τα φεστιβάλ που πραγματοποιούνται στην Ηλεία.

Έπαιξαν οι μουσικοί

Ακορντεόν: Διονύσης Χασαλεύρης
Κιθάρα : Τζίμης Τσαουσάκης
Μπάσο : Χρήστος Δρούλιας
Μπουζούκι: Νίκος Ανδριόπουλος

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ «ΗΛΙΔΑ Κάμπος news”
ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Pin It

symposio 1

symposio 1