Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Καινούριους καταλόγους θα βρείτε στο My Friend’s, στην κεντρική πλατεία της Γαστούνης, τόσο για Cocktails όσο και για φαγητό.
Ο Παναγιώτης Ζωγόπουλος, ο chef του My Friend’s, επιμελήθηκε τον καινούριο κατάλογο, ο οποίος είναι πλούσιος σε γεύσεις και περιλαμβάνει πιάτα για όλα τα γούστα

. Από δροσιστικές σαλάτες, ιδιαίτερα ορεκτικά έως και νέα γευστικά πιάτα, θα συναντήσετε πλέον στον κατάλογο του My Friend’s.
Μπορείτε όλα αυτά να τα συνδυάσετε με τον νέο κατάλογο Cocktails, που ετοίμασε για σας με φαντασία και ιδιαιτέρως εύγεστο αποτέλεσμα για κάθε ουρανίσκο, η ομάδα του My Friend’s.

MF2

Ο καινούργιος κατάλογος των Cocktails είναι βασισμένος σε κλασικές συνταγές, με νότες από μοντέρνα στοιχεία, που πάνε την γεύση σε άλλο επίπεδο, ενώ όπως πάντα καινοτομούμε στην εμφάνιση και την παρουσίαση, για να έχουμε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που θα αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους όλους τους φίλους του My Friend’s.
Σας περιμένουμε στον ζεστό χώρο μας να γευτείτε τα πιάτα μας και τα Cocktails και να αποκομίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις από το νέο, ευφάνταστο και γευστικό μενού μας.

MF1

KAT 4

KAT 1

 

MF4KAT 2

MF3

KAT 3

Pin It