Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ τα ανασφάλιστα οχήματα ξεπερνούν τις 500.000, με αποτέλεσμα τσουχτερά ραβασάκια να χτυπήσουν την πόρτα αρκετών πολιτών.

Έτσι, σε νέα ηλεκτρονική διασταύρωση των στοιχείων για τα ανασφάλιστα οχήματα που έχουν καταχωρημένα σε λίστες οι εφορίες και το υπουργείο Μεταφορών με τις αντίστοιχες λίστες οχημάτων που διαθέτουν οι ασφαλιστικές εταιρείες, θα προχωρήσει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Όσοι εντοπιστούν με ανασφάλιστο όχημα, θα λάβουν στη θυρίδα τους στο Taxisnet ένα τυποποιημένο μήνυμα, με το οποίο θα ενημερωθούν ότι εντοπίστηκαν ως κάτοχοι πιθανών ανασφάλιστων οχημάτων.

Τα πρόστιμα με βάση την ισχύουσα νομοθεσία ανέρχονται σε:

OXHMATA

ΠΡΟΣΤΙΜΟ

Δίκυκλα έως 250 κυβικά

100 ευρώ

Δίκυκλα άνω των 251 κυβικών

150 ευρώ

Αυτοκίνητα έως 1000 κυβικά

200 ευρώ

Αυτοκίνητα άνω των 1000 κυβικών

250 ευρώ

Πρέπει να καταλάβουν οι πολίτες ότι το να ασφαλίζεις ένα αυτοκίνητο δεν γλυτώνεις από το πρόστιμο της εφορίας ή από έναν έλεγχο της Τροχαίας, αλλά ασφαλίζεις τη ζωή και την οικογένεια σου, προλαμβάνοντας την «άτυχη στιγμή» ενός τροχαίου ατυχήματος.

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και συνεργαζόμενοι πάντα με φερέγγυες ελληνικές εταιρίες, προσφέρουμε στους πελάτες μας μια γκάμα επιλογών και ο καθένας διαλέγει αυτό που του ταιριάζει.

Η ΔΕΡΒΟΣ INSURANCE AGENT είναι εδώ για να λύσουν την όποια απορία, με προσιτές τιμές για όλα τα βαλάντια, λόγω των δύσκολων εποχών που ζούμε. Καθώς το αυτοκίνητο και γενικά η περιουσία μας πρέπει να προστατεύεται, λόγω της οικογένειας μας και των χρόνιων κόπων για να τα αποκτήσουμε.

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού μαζί μας στο 2623035522 ή να μάθετε περισσότερα επισκεπτόμενοι το site μας www.dervos.gr.

Δέρβος Α. Φώτιος

Owner ΔΕΡΒΟΣ INSURANCE AGENT

Pin It

asimakis