Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Τώρα που η παρέα μεγάλωσε αρκετά,τώρα που τα όνειρα δυνάμωσαν, έρχονται στο νού τούτα τα λόγια ενός θρυλικού επαναστάτη...Του ΠΑΜΠΛΟ,του Μιχάλη Ράπτη. Έλεγε : ' Αν δεν έχει κανείς ένα όραμα αν δεν θέλει να ξεπεράσει το παρόν στο όνομα πάντα της πραγματικότητας,αν δεν τείνει πάντα σε κάτι πάνω απ'τα παρόντα,είναι χαμένος... Η ουτοπία είναι κίνητρο πρός κάτι το καλύτερο και ευτυχώς που υπάρχει ".

Μ αυτή την παρέα των υπέροχων ανθρώπων,των στελεχών της δημοτικής παράταξης " ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ", κάνω το ταξίδι της αυτοδιοίκησης, το ταξίδι στην... ουτοπία πρός κάτι το καλύτερο για τον τόπο μας!

Μαυτούς τους σπουδαίους και σημαντικούς ανθρώπους που στο όνομα της πραγματικότητας θέλουν να ξεπεράσουν το ερημικό παρόν του τόπου μας αποφάσισα να συμπορευθώ χωρίς ενδοιασμούς για το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτούς τους υπέροχους,ανιδιοτελείς και δημιουργικούς ανθρώπους,τους ανθρώπους της επίγνωσης και της ευθύνης επέλεξα ως συνοδοιπόρους σαυτή την ενδιαφέρουσα πορεία στα σοκάκια της αυτοδιοίκησης ,στις γειτονιές του τόπου που μας φιλοξενεί.

Το κοινό όραμα για το μέλλον ,η κοινή απαξία για το διαστρεβλωμένο παρόν,είναι το κίνητρο που με οδήγησε στην,χωρίς δεύτερη σκέψη, απόφαση να ακολουθήσω...
Αποτελεί μια νίκη,μια πρώτη νίκη η γνωριμία μου με τον καθένα και την καθεμιά αυτής της μεγάλης παρέας...Αυτής της σπουδαίας παρέας...
Κρατώ το ευχαριστώ προς τους ανθρώπους αυτούς που με συντροφεύουν για το τέλος...Τότε που το όραμα,να αλλάξουμε τον τόπο μας,θα είναι πιά μια πραγματικότητα.

Γιώργος ΧΟΝΔΡΟΣ
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Μέλος της παράταξης " ΜΑΛΙΑΡΗΣ-ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ"

Pin It