Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Παρακολουθώ – σχεδόν – καθημερινά τις δειγματοληπτικές μετρήσεις των Εταιρειών Έρευνας της Κοινής Γνώμης. Ακούω (T.V. – Radio) τις αναλύσεις των Πολιτικών Αναλυτών / Εκλογολόγων / Τηλεφωνώ σε Φίλους και Γνωστούς που ανησυχούν (ως και η «αφεντιά μου») για το ΠΟΛΙΤΙΚΟ / ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ / ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ και ΕΘΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Πολιτική εκτίμηση (και δη τεκμηριωμένη) ΟΛΩΝ: Είναι σταθερά αυξανόμενη η εκλογική θέση / επιλογή των ΘΥΜΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με την ρηξικέλευθη (πολιτικά) τοποθέτηση: Ο εκφραστής τους είναι Ο (ή Η) ΚΑΝΕΝΑΣ. Δεν γνωρίζω ειλικρινά αν Ο (ή Η) ΚΑΝΕΝΑΣ είναι ΔΕΞΙΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ, ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΣ, ΦΑΣΙΣΤΑΣ ή ό,τι άλλο.
Η μέγιστη ανησυχία είναι ΑΝ ένα Συλλαλητήριο Φοιτητών ή ένα μπλόκο Γεωργών, μια Απεργία των Συνταξιούχων ή ένα ξεσήκωμα στις Φυλακές του Κορυδαλλού ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΙΘΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ…
ΠΟΤΕ μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο δεν έχει τεκμηριωμένα καταγραφεί ότι Ο (ή Η) ΚΑΝΕΝΑΣ είναι η Πολιτική / Κοινωνική Έκφραση του Ελληνικού Λαού. Αν τώρα τα διάφορα Μ.Μ.Ε., τα Social Media και οι «κουβέντες» στα καφενεία ή στα Social Media αποτελούν ισχυρές αφετηρίες για να καταλάβουμε τι συμβαίνει ΣΗΜΕΡΑ στην Ελλάδα, εκτιμώ ότι «οι σπουδαίοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ» πλανώνται πλάνην οικτρά.
ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ή σε οποιονδήποτε ΑΛΛΟΝ(Η) δεν έχει αναλύσει (ή καταλάβει) τι ακριβώς ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ας πάνε καμμιά βόλτα σε οικείους χώρους (ως η Μύκονος) μπας και μας αφήσουν στην ησυχία της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΑΣ. Τα ΠΑΝΤΑ γύρω μας πάνε από το κακό στο χειρότερο, από τους συνεχιζόμενους «τσαμπουκάδες των φίλων μας» Τούρκων μέχρι τον αιμοδιψή «ηγέτη» Πούτιν. Από τον γέροντα Μπάϊντεν μέχρι το σχεδιαζόμενο (σε παγκόσμια εφαρμογή) ηλεκτρονικό χρήμα. Από τους αυξανόμενους (δυστυχώς) πεινασμένους, άστεγους μέχρι τα αθώα μικρά θύματα στη Γάζα. Από τον αμειβόμενο υπάλληλο καθαριότητας εξ αποστάσεως μέχρι την σταδιακή εξαφάνιση της ιστορικής εθνικής ταυτότητας. Από τους λαδωμένους δημόσιους υπαλλήλους μέχρι το εσώκλειστο φακελάκι στον θεράποντα ιατρό. Το ΑΠΟ – ΜΕΧΡΙ περιλαμβάνει χιλιάδες Προκλητικά / Ευαίσθητα / αντιΚοινωνικά/Πολιτιστικά/Οικονομικά γεγονότα και προς τούτο μετά λόγου Γνώσης δηλώνω ότι να μην είμαι εν ζωή, όταν θα γίνει Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΩΝ ΘΥΜΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΓΙΩΡΓΗΣ ΤάΚη ΔΟΞΑΣ
Αθήνα, Φεβρουάριος 26, 2024

Pin It