Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Γεια σας, Δεν είναι ορθό να επαναφέρεις στην επικαιρότητα προηγούμενα θέματα (και δη στην επικοινωνία), αλλά είναι αναγκαίο για το σημερινό κείμενο.

Πάμε λοιπόν: Μετά τις μάχες που έδωσα (και δίνω νικηφόρα) με τον Επίτιμο Κύριο ΚΑΡΚΙΝΟ, δεν μου επιτρεπόταν να ριζώσω στην καρέκλα. Με δυο λόγια: Επιλέγω να πεθαίνω Όρθιος Μαχητής και Δημιουργικός

Χρόνια στο χώρο του marketing του Πολιτισμού και της Υγείας και ως δικαιούχος του παγκόσμια γνωστού ποιήματος του πατέρα μου (ΤΑΚΗ ΔΟΞΑ) το «Φως της Ολυμπίας» αποφάσισα να ιδρύσω/λειτουργήσω τον Νοέμβριο του 2021 την Ελληνική Διαδικτυακή (Εταιρεία DOXAS/ΔΟΞΑΣ ΙΚΑ Μονοπρόσωπη. Κεντρικοί (επιχειρηματικοί) άξονες είναι η ΤΕΧΝΗ, Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ FORUM ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΓΙΑ ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ (π.χ. ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ…)

Η Εταιρεία έχει έδρα στην ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ και γραφεία στην ΑΘΗΝΑ (3ης Σεπτεμβρίου 8 τηλέφωνο 210/4401016 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. λειτουργεί καθημερινά 09,00-17-00 με την ομάδα μου. Στο χρονικό αυτό διάστημα ήρθαν και απήλθαν για διάφορους λόγους επαγγελματικούς, άτομα με κύριο αντικείμενο την Οργάνωση, Προώθηση και Πώληση στην Ελληνική και Διεθνή Αγορά τα (ήδη γνωστά) έξι (6) Πολιτιστικά Προϊόντα/Υπηρεσίες μετά τις 15 Ιουλίου 2022.

Ας δούμε την ουσία του κειμένου: Είναι γνωστό σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ότι στην Ελλάδα «κυκλοφορούν μασκοφορεμένα ανθρωπάκια» που είτε από ρυπογόνα διαδίκτυα, είτε με άλλα «προσφιλή τους μέσα» διαβάλουν/συκοφαντούν/βρίζουν, ελεεινολογούν κλπ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ως τα αληταριά/δοσίλογοι στην τραγική Γερμανική κατοχή.

            Η Εταιρεία στον λίγο χρόνο λειτουργίας της υπέστη τα εξής

1. Τρεις (φορές) «αφαιρέθηκε» η πινακίδα στην είσοδο της πολυκατοικίας που είναι τα γραφεία της.

2. Διάφορες φωνές ελεεινολογούν / ή βρίζουν ή απειλούν τηλεφωνικά.

3. Διάφοροι «Φίλοι» σε κοινές παρέες εκμυστηρεύουν σε άλλους «Φίλους» ότι η επιχειρηματική δράση του Γιώργη Τάκη Δόξα είναι «ΚΟΜΠΙΝΑ» ή «ΑΠΑΤΗ» ή ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ «ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ» και

4. Κάποιος /α/οι στις 10 Μαρτίου 2022 γνωστοποίησαν μέσω του Διαδικτύου ότι το τηλέφωνο της Εταιρείας 210/4401016 είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ και ΤΟΞΙΚΟ. Ήδη έχει ενημερωθεί η Διεύθυνση Οικονομικού Εγκλήματος και σίγουρα θα γνωρίζω τον κύριο/α/ους σε

σύντομο χρόνο και θα πράξω τα δέοντα όταν έχω απέναντί μου «κακόβουλα ανθρωπάκια». Το αυτό θα συμβεί σε ΟΣΟΥΣ/ΕΣ έχουν πράξει ενέργειες από μίσος/ηλιθιότητα/επαγγελματικό κόμπλεξ.

Το κείμενο δεν γράφτηκε (και κοινοποιείται δημόσια) για να «εξασφαλίσω» την συμπάθεια ή την λύπη, ΑΛΛΑ να συμμετέχω με ό,τι δυνάμεις (μαζί με τους συνεργάτες) σε ΑΓΩΝΕΣ για να γνωρίζουν «οι ανώνυμοι συκοφάντες» ό,τι και να πράξουν η ΑΛΗΘΕΙΑ (σύντομα/αργά) θα αποκαλυφθεί και τότε θα τους «πάρει ο Διάολος».

ΓΙΩΡΓΗΣ Τάκη ΔΟΞΑΣ

Αθήνα 15 Ιουνίου 2022

Pin It