Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Ένα νοσταλγικό ταξίδι στα χρόνια της αθωότητας υπόσχεται το τελευταίο πόνημα του Κώστα Αλεξόπουλου «Να με θυμάσαι τον Αύγουστο» που πρόκειται να παρουσιαστεί το απόγευμα της Παρασκευής στο Πολιτιστικό Κέντρο Βαρθολομιού. Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του δήμου Πηνειού και πρόκειται να ξεκινήσει στις 6 μ.μ. .

coverΟ συγγραφέας και δημοσιογράφος -που έλκει την καταγωγή του από το Βρανά- σκιαγραφεί επιδέξια με τη λογοτεχνική πένα του μια εποχή αθωότητας και μας συμπαρασύρει σε ένα τρυφερό ταξίδι ενηλικίωσης. Το ευαίσθητο βλέμμα του αναδεικνύει τη σημαντικότητα της παιδικής ηλικίας στη διαμόρφωση του φαντασιακού του ήρωα καταλήγοντας ότι την «…τύχη φέρνουν στη ζωή μας όλα όσα εμείς θεωρούμε πως είναι τυχερά και ευλογημένα κι όχι όσα υποστηρίζουν ή προσπαθούν να μας πείσουν οι γύρω μας…».

Who is Who
Ο Κώστας Αλεξόπουλος γεννήθηκε στο Βρανά Ηλείας και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε μεταξύ άλλων Αθλητική Δημοσιογραφία, Επικοινωνία και Ψυχολογία στον Αθλητισμό, Δημόσιες Σχέσεις και Τεχνική Γραπτού και Προφορικού Λόγου. Εργάστηκε σε πολλά αθλητικά μέσα ως ρεπόρτερ, αρχισυντάκτης αλλά και διευθυντής. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και Ειδικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ). Έχει εκδώσει δυο free press εφημερίδες, ποικίλης ύλης (City News, F-act).

 

Pin It

symposio 1

symposio 1