Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Απορρίφθηκε από το Διοικητικό Πρωτοδικείο του Πύργου η ένσταση κατά του κύρους των εκλογών που είχε καταθέσει ο πρωην Δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε το μεσημέρι ο Δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός, σε Έκτακτη συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο, παρουσία Αντιδημάρχων και συνεργατών του.

"Το θλιβερό για αυτούς είναι ότι η κοινωνία μας προχωρά και ήδη τους ξεπέρασε πανεύκολα» είπε ο κ. Καστρινός και σημείωσε : "Οφείλω να ξεκαθαρίσω προς πάσα κατεύθυνση ότι επιβάλλεται να επιδείξουν όλοι την αντίστοιχη σοβαρότητα καθώς ελλοχεύει πλέον ο κίνδυνος της πολιτικής αυτογελοιοποίησής τους.Εμείς συνεχίζουμε δυναμικά να υπηρετούμε με συνέπεια τους στόχους μας, το όραμά μας αλλά ακόμη και τα όνειρά μας, σε αντίθεση με τους άλλους που απομονώνονται και εγκλωβίζονται στους εμμονικούς εφιάλτες τους."

kastrinos antidimarxoi 1

 Απαντώντας σε ερώτημα του "ΗΛΙΔΑ Κάμπος news" για το πως θα κινηθεί η νέα Δημοτική Αρχή αναφορικά με λάθη της προηγούμενης, τα οποία έχουν ήδη διαπιστωθεί ή θα διαπιστωθούν στην πορεία, ο κ. Κατρινός είπε ότι θα πράξει τα δέοντα ενώ παραλληλα θα επιδιώξει την πλήρη διαφάνεια και ενημέρωση των δημοτών σε όλα τα επίπεδα. Επίσης ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για την στην ΚΕΔΕ ενώ έκανε ειδική αναφορά στην κατασταση που εικρατεί στη ΔΕΑΥΑ του Δήμου Πηνειού η οποία σύμφων αμε όσα περιέγραψε είναι ζοφερή

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΗΛ-ΚΑ

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

«Κάθε εκλογική αναμέτρηση αποτελεί μια συνάντηση διαφορετικών πολιτικο-αυτοδιοικητικών κόσμων. Δίνεται δηλαδή η δυνατότητα της σύγκρισης του κόσμου της πολιτικής σοβαρότητας και ορθότητας με αυτόν της πολιτικής αστειότητας, της πολιτικής γελοιότητας και της πολιτικής κενότητας.Από την πρώτη ημέρα ενασχόλησής μου με τα κοινά, επέλεξα συνειδητά να πορευτώ στον ‘δύσκολο δρόμο’• τον δρόμο της σοβαρότητας και της πολιτικής ορθότητας, τον οποίο θα ακολουθήσω με συνέπεια και κατά τη διάρκεια της νέας πενταετίας (2024-2028) που αποτελέσαμε τη ξεκάθαρη επιλογή των δημοτών του δήμου Πηνειού για τη διοίκηση του τόπου μας.
Οφείλω όμως να ξεκαθαρίσω προς πάσα κατεύθυνση ότι επιβάλλεται να επιδείξουν όλοι την αντίστοιχη σοβαρότητα καθώς ελλοχεύει πλέον ο κίνδυνος της πολιτικής αυτογελοιοποίησής τους.
Εμείς συνεχίζουμε δυναμικά να υπηρετούμε με συνέπεια τους στόχους μας, το όραμά μας αλλά ακόμη και τα όνειρά μας, σε αντίθεση με τους άλλους που απομονώνονται και εγκλωβίζονται στους εμμονικούς εφιάλτες τους.
Το θλιβερό για αυτούς είναι ότι η κοινωνία μας προχωρά και ήδη τους ξεπέρασε πανεύκολα».
Παράλληλα ο δήμαρχος κ. Καστρινός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν αρωγοί σε αυτή την διαδικασία, τους δικηγόρους κ.κ. Χάρη Αντύπα, Φώτη Λουμίτη και Γεώργιο Τζίμα, την δικηγόρο κα. Χρυσοβαλάντω Κοντούλη, την τεχνοκράτη κ. Νίκη Κοκκαλιάρη καθώς και όλους τους συνεργάτες του.

diatafta

Pin It

symposio 1

symposio 1