Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Σε μια πρωτοφανή καταγγελία προέβησαν οι κκ. Αλέξης Καστρινός και Θανάσης Τσατσός μέσω συνέντευξης τύπου που παρεχώρησαν. Συγκεκριμένα , όπως είπε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλέξης Καστρινός, ζήτησαν να καταθέσουν ως μάρτυρες , υπέρ των συμφερόντων του Δήμου Πηνειού, σε μια αγωγή που έχει κατατεθεί από έμπορο αθλητικών ειδών ο οποίος ζητά από τον Δήμο το ποσό των 178.500 ευρώ για προμήθεια αθλητικού υλικού σε σωματεία σε παρελθόντα έτη, αλλά η απερχόμενη Δημοτική Αρχή τους το αρνείται!

Σύμφωνα με τον Αλέξη Καστρινό η αγωγή αυτή «είναι κατά νόμο και ουσία εντελώς αβάσιμη και αφορά στα έτη 2004, 2005, 2006, 2007 και 2008»
Ο ίδιος διευκρίνισε ότι στην αγωγή αναφέρεται ότι ο προμηθευτής είχε προμηθεύσει τα σωματεία ύστερα από εντολή του Δήμου Γαστούνης και του τότε Αντιδημάρχου, και πρόσθεσε τα εξής:
Όταν πληροφορήθηκε ότι υπάρχει αυτή η αγωγή κατά του Δήμου είχε πάει στο Δημοτικό Συμβούλιο και είχε ζητήσει να καταθέσει υπέρ των συμφερόντων του Δήμου για το 2007 και το 2008 που ήταν Δήμαρχος αλλά και για παλιότερα ως Δημοτικός Σύμβουλος. Επίσης ο κ. Τσατσός ήταν τότε αντιδήμαρχος.Κι ενώ αρχικά στο Δημοτικό Συμβούλιο αφέθηκε να εννοηθεί ότι αυτό θα γίνει, μιας και η αγωγή φαινόταν αβάσιμη, από τη Δικηγόρο που εκπροσωπεί τον Δήμο Πηνειού ο κ. Καστρινός ενημερώθηκε ότι δεν μπορούν να καταθέσουν ούτε ο ίδιος ούτε ο κ. Τσατσός

KASTRINOS GRAFEIO NEW
«Η δικηγόρος μου είπε ότι δεν επιθυμεί η παρούσα Δημοτική Αρχή του Δήμου Πηνειού να καταθέσουμε! Μάλιστα της έστειλα μέιλ για να μου το στείλει και γραπτώς ενώ έχω ενημερώσει τον πληρεξούσιο δικηγόρο μου να παρακολουθεί την υπόθεση. Έτσι αποφάσισα να δώσουμε αυτή τη συνέντευξη τύπου για να ενημερώσω αλλά και για να καταγγείλω το γεγονός Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών όμως εύχομαι να μην γίνει κανένα λάθος. Να μην διανοηθεί κανείς να πάει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό. Είμαι ξεκάθαρος. Το 2007 και το 2008 δεν είχε δοθεί καμία εντολή ούτε από Καστρινό ούτε από Τσατσό για προμήθεια αθλητικού υλικού» σημείωσε.
Απαντώντας σε ερώτημα του ΗΛ-ΚΑ ο κ. Καστρινός διευκρίνισε ότι ως επόμενος Δήμαρχος θα παραλάβει με επιφύλαξη και θα κάνει ότι πρέπει για να δει αν είναι όλα στον Δήμο είναι καλά.
Επίσης, σε άλλο ερώτημα για την επανακαταμέτρηση ψήφων και όσα ακούγονται ο Αλέξης Καστρινός απάντησε στο «ΗΛΙΔΑ Κάμπος news» : «Οι εκλογές κρίθηκα με 321 ψηφοδέλτια διαφορά. Κάποιοι δεν θέλουν να αντιληφθούν την πραγματικότητα. Και ότι το θέμα έχει λήξει στις 8 Οκτωβρίου του 2023»

 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ "ΗΛΙΔΑ ΚΑΜΠΟΣ NEWS"

 

Pin It

symposio 1

symposio 1