Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Τραγανού Δήμου Πηνειού Νικόλαο Τ΄σακωνα λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου (δήλωση):

Στις 24/4/2023 ο συμπολίτης μας και επαγγελματίας Π. Τσίληρας ,έκανε αίτηση στον αρμόδιο υπάλληλο στο Δημαρχείο Τραγανού ,ζητώντας την παραχώρηση κοινοτικού χώρου στο Πάρκο, πρώην ακίνητο <Καούκη> ,για την πραγματοποίηση μουσικής εκδήλωσης στις 10/5/2023.

Στις 28/4/2023 εξέδωσα πρόσκληση συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τραγανού ,για τις 2/5/2023.Στη δε συνεδρίαση ομόφωνα αποφασίσαμε την παραχώρηση του κοινοτικού χώρου που μας ζητούσε ο Π.Τσίληρας

Στις 5/5/2023 ο αρμόδιος υπάλληλος ,παρέδωσε το απόσπασμα του πρακτικού της υπ’αριθμ.2/2023 συνεδρίασης, υπογεγραμμένο από εμένα το Ακριβές Αντίγραφο στο γραφείο Δημάρχου στη Γαστούνη.

Αν δεν το έβαλαν για Θέμα στις 8/5/2023 που συνεδρίασαν ,τόσο η Ποιότητα Ζωής όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο, το πρόβλημα είναι δικό τους .Ας απολογηθούν αυτοί στον Π.Τσίληρα και σε όλη την κοινωνία του Τραγανού.

Έπραξα τα νόμιμα ,η λάσπη επιστρέφει στους επαγγελματίες λασπολόγους μου ,γιατί όλοι γνωρίζουν την ακεραιότητά μου. Η αλήθεια λάμπει, γιατί ως πρόεδρος δεν έχω καμία αρμοδιότητα στο πρωτόκολλο του Δήμου Πηνειού, οι δε αποφάσεις του Τοπικού Συμβουλίου μεταφέρονται από τον αρμόδιο υπάλληλο στη Γαστούνη, όπως και έγινε.

Όλα λοιπόν στο φως.
Άλλωστε στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.
Μικρή κοινωνία είμαστε, ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.

Νικόλαος Τσάκωνας
Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τραγανού.
Τραγανό 17/5/2023

Pin It

symposio 1

symposio 1