Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Από τον Διονύση Γεωργόπουλο Δημοτικό Σύμβουλο, Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Πηνειού λαβαμε το παρακάτω δελτιο τύπου το οποίο και δημοσιεύουμε:

Δεν αποτελούν έκπληξη, τα όσα κατά ΄΄φαντασία΄΄ δηλώθηκαν από του «κατ΄εντολή» γράφοντα πρόεδρο της επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σχετικά με την όλη διαδικασία για την χορήγηση επαγγελματικής συμμετοχής της οικογενειακής επιχείρησης του Π. Τσίληρα στην θρησκευτική εορτή του Αγίου Νικολάου Τραγανού στις 10 / 5 / 2023.
Δεν περίμενα άλλωστε κάτι παραπάνω από τα όσα αναληθή ειπώθηκαν από τους συγκεκριμένους ανθρώπους σχετικά με την όλη διαδικασία.
Θλίβομαι ειλικρινά, όταν άνθρωποι που κατέχουν θεσμικά αξιώματα δεν έχουν το απαιτούμενο θάρρος και την ανάλογη τόλμη και αρνούνται συνειδητά να υπερασπιστούν με δικαιοσύνη όλα τα δικαιώματα όλων των συμπολιτών μας, ανεξαρτήτως του «αυτοδιοικητικών φρονημάτων» του καθενός μας.
Θα ήθελα όμως να τους τονίσω ότι στην μακρόχρονη ιστορία των πάντων, η αλήθεια πάντα αποκαλύπτεται και πάντα τιμωρεί αυτούς που επιδεικτικά την αρνήθηκαν.
Σεβόμενοι τους πάντες και κατανοώντας την «πίεση» ακόμα και σε κάποιον υπάλληλο… από κάποιους και τονίζοντας ότι «δεν εκβιάζομαι» , αλλά ως σκληρά εργαζόμενος από μικρός, καθώς και από τα πολλά χρόνια ενασχόλησης μου με την αυτοδιοίκηση ( 20 χρόνια εκλεγμένος ), έμαθα ότι η αξιοπρέπεια, η αλήθεια και η εντιμότητα δεν παζαρεύονται. Οφείλω να τονίσω προς όλες τις κατευθύνσεις πως οι συμπεριφορές των ανθρώπων τους κάνουν άλλοτε «μεγάλους» και άλλοτε «μικρούς και λίγους».
Προφανώς οι Κύριοι της σημερινής Δημοτικής Αρχής μόνο «μεγάλοι» δεν αποδείχθηκαν.
Σημειώνω δε τα παρακάτω γεγονότα: Το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Τραγανού συνεδρίασε στις 2 / 5 / 2023 και αποφάσισε την παραχώρηση του Κοινοτικού χώρου.(Επισυνάπτω την σχετική απόφαση). Στις 5 /5 / 2023 ακολουθήθηκε η υπαλληλική διαδικασία παράδοσης στο γραφείο του Δημάρχου από τον αρμόδιο υπάλληλο. Επιπλέον την Δευτέρα 8 / 5/ 2023 συνεδρίασαν τόσο η επιτροπή Ποιότητα Ζωής όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο, χωρίς να εισαχθεί το συγκεκριμένο θέμα για συζήτηση.


Διονύσιος Γεωργόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Πηνειού

apospasma 1

apospasma 2

Pin It

symposio 1

symposio 1