Κυριακή 19 Μαΐου 2024

O Διονύσιος Γεωργόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Πηνειού, σε ανακοίνωσή του επισημαίνει τα απαρακάτω:

 Καταγγέλλουμε την δημοτική αρχή για την <<εχθρική>> - αρνητική στάση της απέναντι σε συμπολίτη μας σχετικά με την χορήγησή άδειας επαγγελματικής συμμετοχής του στην θρησκευτική πανηγυρική εορτή του Αγίου Νικολάου Τραγανού(10-5-2023) που είχε ως αποτέλεσμα την οικονομική του ζημία.
Σημειώνουμε δε ότι η Δημοτική Κοινότητα Τραγανού από την Παρασκευή(5-5-2023) είχε δώσει ομόφωνη θετική γνώμη-εισήγηση-απόφαση σχετικά με την ως άνω συμμετοχή, την οποία ο αρμόδιος υπάλληλος την ίδια μέρα την παρέδωσε στο Δημαρχείο Πηνειού (Κτήριο Σισίνη στην Γαστούνη). Επιπλέον την Δευτέρα 8-5-2023 συνεδρίασαν τόσο η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο, χωρίς να εισαχθεί το συγκεκριμένο θέμα για συζήτηση.
Για ποιο λόγο η Δημοτική Αρχή δεν απάντησε θετικά ή αρνητικά μέχρι την Τρίτη 9ημηνόςΜαίου για να μη προβεί ο ανωτέρω πολίτης σε διαδικασία προετοιμασίας, η οποία συνεπάγεται πολλά έξοδα και μεγάλη οικονομική ζημία.
Ενώ ο συμπολίτης μας αναζητούσε εναγωνίως επι δύο ημέρες να συναντήσει τον Δήμαρχο για να λάβει εξηγήσεις για την ως άνω συμπεριφορά, ευρισκόμενος στην είσοδο του Δημαρχείου Πηνειού (Κτήριο Σισίνη-Γαστούνη) δέχθηκε επίθεση – χειροδικία από γνωστό πολίτη της Γαστούνης.
Καταδικάζουμε την ως άνω απαράδεκτη συμπεριφορά .
Καλό θα είναι να γνωρίζουν οι πάντες ότι στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ δεν χωρούν διαχωρισμοί-εκβιασμοί και τραμπουκισμοί.
Φρένο πλέον στον πολιτικό ξεπεσμό…

Διονύσιος Γεωργόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Πηνειού.

 sakis 6

Pin It

symposio 1

symposio 1