Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Λαμβάνοντας υπόψη τις αποφάσεις που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο στην προηγούμενη συνεδρίαση στις 28/02/2023 και διαβάζοντας την καινούργια πρόσκληση για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου διαπιστώνουμε την επαναφορά των ίδιων θεμάτων

όπως τροποποίηση τεχνικού προγράμματος 2023 και αναμόρφωση του προϋπολογισμού εκ νέου αλλά << βάζοντας τώρα μπροστά τις υπηρεσίες>>>, ζητήσαμε απαντήσεις.

1ο Από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για το πως έφυγαν οι αποφάσεις καθώς και τα πρωτόκολλα αλληλογραφίας για το Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στις 28/02/2023.
2ο Για τις θέσεις της τεχνικής Υπηρεσίας σε σχέση με την τροποποίηση του Τεχνικού προγράμματος κ.λ.π., καταθέτοντας και τις δικές μας για να γνωμοδοτηθούν και να συμπεριληφθούν σχετικά, βάζοντας ως πρώτιστο στόχο την ασφάλεια των πολιτών, αλλά και το οικονομικό κέρδος για το Δήμο μας.
3ο Για τις θέσεις της οικονομικής υπηρεσίας σε σχέση με προτάσεις της Δημοτικής Αρχής που καταψηφίστηκαν στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο παραδίδοντας – καταθέτοντας και τις δικές μας, για να γνωμοδοτηθούν και να συμπεριληφθούν σχετικά, σκεπτόμενοι την οικονομική κακοδιαχείριση και την χρεοκοπία που οδηγείται ο Δήμος μας από την σημερινή Δημοτική Αρχή.
Επειδή οι απαντήσεις των υπηρεσιών προς τις προτάσεις μας είναι αναγκαίες για την λειτουργία Δημοτικού Συμβουλίου ως προς τα θέματα που επιδιώκει να ξαναφέρει η Δημοτική Αρχή αν και καταψηφίστηκαν με ψήφους 13 έναντι τεσσάρων, θα απέχουμε από την σημερινή συνεδρίαση 23/3/2023 αναμένοντας τις πιο πάνω αναφερόμενες απαντήσεις.

Διονύσιος Γεωργόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πηνειού
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης

Pin It

symposio 1

symposio 1