Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 28.02.2023 στο 28ο Θέμα η Δημοτική Αρχή του Δήμου Πηνειού έκανε πρόταση τροποποίησης του τεχνικού προγράμματος 2023 στο έργο με τίτλο<< ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΟΔΟΥ ΛΟΥΤΡΩΝ ΚΥΛΛΗΝΗΣ Τ.Π. 2023>>, ώστε το έργο αυτό να μην υλοποιηθεί.

Εμείς είπαμε ότι η Λουτρών Κυλλήνης εξυπηρετεί πάρα πολύ κόσμο, είναι επιθυμία και αίτηση πολλών χρόνων. Τονίσαμε, ότι δεν ισχύει όπως λέγατε, ότι δεν έχουμε δικαίωμα να φτιάξουμε τα πεζοδρόμια και το φωτισμό, γιατί κάτι ανάλογο έγινε στην Αναπλάσεις Βρανά, Καβασίλων και στην οδό Αγίου Νικολάου Τραγανού με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
Το μόνο που χρειάζεται είναι η σύμφωνη γνώμη της περιφέρειας , το μέρος δε που αναφέρουμε είναι εντός σχεδίου πόλης με ότι συνεπάγεται αυτό. Σημειώσαμε επίσης ‘ότι έχει αργήσει η Δημοτική Αρχή γιατί έχει περάσει αρκετός χρόνος που ψηφίστηκε το τεχνικό πρόγραμμα.
Εισηγηθήκαμε να μην γίνει τροποποίηση και με 13 ψήφους υπέρ έναντι 5 κατά και 1 λευκό, ψηφίστηκε η πρότασή μας να γίνει η ανάπλαση της Λουτρών Κυλλήνης.

Διονύσιος Γεωργόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Επικεφαλής Αντιπολίτευσης του Δήμου Πηνειού

 

Pin It

symposio 1

symposio 1