Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Θαρρώ πως ο καθένας από εμάς που διεκδικεί την εκλογή του στα θεσμικά όργανα της αυτοδιοίκησης δια της ψήφου των πολιτών πρέπει να σταθεί απέναντί τους με ειλικρίνεια και να δεσμευτεί για τις προθέσεις του.Να δεσμευτεί λοιπόν ο καθένας από εμάς για το πως θα διαχειριστεί την λαϊκή εντολή εάν εκλεγεί αλλά και τι θα πράξει εάν δεν εκλεγεί.

Αν παραμείνει στην περίπτωση της αποτυχίας του, στις επάλξεις των κοινωνικών διεκδικήσεων ή θα επιστρέψει στην ασφάλεια και την ηρεμία της σιωπής. Εις ότι με αφορά δηλώνω πως οι σιωπές δεν μου αρμόζουν.

Στην πιθανή περίπτωση της αποτυχίας μου να εκλεγώ θα παραμείνω στο πεδίο των κοινωνικών αγώνων, στους καθημερινούς αγώνες για το δικαίωμά μας στην αξιοπρεπή διαβίωση σε ένα τόπο που μας πρέπει, που μας αξίζει.

Εάν εκλεγώ, το ίδιο θα συνεχίζω να πράττω... Θα μάχομαι καθημερινά μέσα από τα θεσμικά όργανα του Δήμου με προτάσεις, ιδέες και ρήξεις, όπου και με όποιον χρειασθεί, για να αναδυθεί ο τόπος μας από το τέλμα και την απαξίωση στην οποία έχει περιέλθει.

Εάν δε μου ανατεθεί θέση ευθύνης θα ασκώ τα καθήκοντά μου ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ Ή ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ προβλέπεται εκ της θέσεως.Απο τον Δήμο δεν πρόκειται να λάβω ούτε ένα ευρώ και για οποιονδήποτε λόγο κατά την άσκηση των καθηκόντων μου.

Η ενασχόληση με τα κοινά αποτελεί χρέος για τον κάθε πολίτη, δεν είναι επάγγελμα! Αυτά, τα παραπάνω, δηλώνω σήμερα δημόσια, συνειδητά και δεσμευτικά και συνεχίζω τον αγώνα!

Γιώργος ΧΟΝΔΡΟΣ
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
Στον δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης

 

Pin It

symposio 1

symposio 1