Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Σε δήλωσή του ο Βασίλης Τσιρίκος επικεφαλής της Μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης  επισημαίνει τα παρακάτω:

Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις πως είναι, Κε δήμαρχε του δήμου Ανδραβίδας -Κυλλήνης.
Γιατί άλλωστε να ταράξουμε τον κόσμο των ψευδαισθήσεων μέσα στον οποίο επέλεξες να πολιτεύεσαι;
Ας δεχθούμε λοιπόν ότι το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του κλειστού γυμναστηρίου "ΑΕΘΛΙΟΝ" με εγκεκριμένη χρηματοδότηση, από το 2019, ύψους 650000 ευρώ, απεντάχθηκε λόγω της... αιφνίδιας αύξησης στις τιμές των υλικών !!!!!! Αυτό μας λέτε...δεν μας λέτε όμως η δημοτική αρχή της περασμένης τετραετίας, της οποίας ο επικεφαλής εσύ ήσουν, τι ακριβώς έπραξε για τη διασφάλιση της μη απένταξης του έργου; Ποιες επαφές με τις αρμόδιες υπηρεσίες κάνατε; Σε ποιά σχετικά mail των αρμόδιων υπηρεσιών απαντήσατε;
Μας λέτε πως θα υποβάλλετε μια νέα, προς τούτο, μελέτη για την αναβάθμιση του ΑΕΘΛΙΟΝ απόλυτα προσαρμοσμένη στις τρέχουσες τιμές των υλικών.Μακάρι....Πως όμως μπορείτε να προβλέψετε τις μέλλουσες τιμές τους; Δια της μαντικής τέχνης; Σε κάθε περίπτωση εμείς ευχόμαστε να το πετύχετε και πρώτοι θα σας επαινέσουμε...Μέχρι να συμβεί όμως αυτό το ΑΕΘΛΙΟΝ καθημερινά καταρρέει...Σας το λέμε γιατί δεν το γνωρίζετε και ίσως δεν σας ενδιαφέρει....Ενδιαφέρει ωστόσο τους δεκάδες νέους της Ανδραβίδας, των Λεχαινών και της ευρύτερης περιοχής που αναγκάζονται να αθλούνται σε τριτοκοσμικές συνθήκες, σε συνθήκες που προσβάλλουν βάναυσα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια...Η ευθύνη αποκλειστικά δική σας!
Και κάτι τελευταίο αγαπητέ δήμαρχε....Μάθε ότι αν δεν φροντίζεις για την καθαριότητα του χώρου που ζεις και ασκείς τις δραστηριότητές σου η σκόνη θα σε πνίγει. Έτσι συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο και όχι σε αυτόν των ψευδαισθήσεων!

Βασίλης Τσιρίκος
Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης

Pin It

symposio 1

symposio 1