Κυριακή 19 Μαΐου 2024

«Δουλειά –δουλειά –δουλειά» υπόσχεται στη δεύτερη θητεία του ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, «… για να παραμείνει ο Δήμος του σε αναπτυξιακή τροχιά».

Όπως επισημαίνει σε αποκλειστική δήλωσή του στο κανάλι του «ΗΛΙΔΑ Κάμπος news» βασικός στόχος του ήταν είναι και παραμένει η βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών οι οποίοι τον εμπιστεύτηκαν και τον εξέλεξαν ξανά με μεγάλο ποσοστό. Μάλιστα λέει ότι έχει δώσει κατευθυντήριες οδηγίες σε αντιδημάρχους και σε όλους όσοι έχουν αναλάβει θέσεις ευθύνης να είναι ταγμένοι στην εξυπηρέτηση του πολίτη 24 ώρες το 24ωρο.
Αίσθηση ωστόσο προκαλεί η απάντηση που δίνει ο κ. Λέντζας σε σχετικό ερώτημα που του θέσαμε, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί ότι στη δεύτερη θητεία του θα διεκδικήσει ενεργό ρόλο και παρουσία σε όργανα της Αυτοδιοίκησης σε κεντρικό επίπεδο καθώς επίσης και σε επίπεδο Ηλείας.
«Ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης θα συνεχίσει να είναι εξωστρεφής σε Ηλειακό αλλά και πανελλαδικό επίπεδο. Θα απαιτήσουμε να πάρει αυτά που δικαιούται .Ο Δήμος μας θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, θα έχει φωνή και άποψη δεν θα είναι ο φτωχός συγγενής και ούτε θα μείνει αμέτοχος στη λήψη των αποφάσεων» λέει χαρακτηριστικά

Δημήτρης Ζιάκας

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΗΛ-ΚΑ

 

Pin It

symposio 1

symposio 1