Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Μια αμφιλεγόμενη δικαστική απόφαση η οποία δημιουργεί πλήθος αποριών σε κάθε λογικά σκεπτόμενο πολίτη έδωσε την ευκαιρία στους γνωστούς παραχαράκτες της αλήθειας, στους αχυρανθρώπους μιας περιθωριακής τοπικής ελίτ, να αναλάβουν δράση.

Άπαντες γνωστοί στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ.Είναι η ίδια περιθωριακή ελίτ που στο παρελθόν φόρτωσε στις πλάτες ενός ολόκληρου δήμου,στις πλάτες μας, κάποιον που είχε τόση σχέση με τη δημοκρατία και τους κανόνες της ,όση σχέση έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο!

Είναι αυτοί που για να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα χρησιμοποιούν αχυρανθρώπους-επαγγελματίες λασπολόγους για να αποδομήσουν τον όποιον θέτει σε κίνδυνο την εξουσία τους,τα συμφέροντά τους ,τη βόλεψή τους.

Είναι αυτοί που ποτέ δεν προσέφεραν το παραμικρό σε τούτον τον τόπο.Βδέλλες στο κορμί μιας ανήμπορης να αντιδράσει κοινωνίας.
Μια διεφθαρμένη περιθωριακή ελίτ που αδυνατεί να καταλάβει πως το 2019 δεν είναι ίδιο με το 2010,που αδυνατεί να αντιληφθεί πως τελείωσαν οι αντοχές της κοινωνίας..Μαζί τους τελειώνουν και οι ημέρες της βασιλείας τους.

Όλοι τους, εντολείς και εντολοδόχοι, ελιτιστές και αχυράνθρωποι, έχουν ονόματα,επώνυμα και διευθύνσεις...Στον μικρόκοσμό μας είμαστε όλοι γνωστοί !

Στόχος τους τούτη τη φορά ο Διονύσης Μάλιαρης. Ασυμβίβαστος, ανυπότακτος και απρόβλεπτος απειλεί τα κεκτημένα τους.Μια ανθρώπινη βόμβα στα θεμέλια των ανακτόρων τους...

Θα ηττηθούν...Για πρώτη φορά θα ηττηθούν και θα το νιώσουν..Θα γκρεμισθούν κι ο θόρυβος της πτώσης τους θα ακουστεί σε κάθε γωνιά αυτού του τόπου. Όσους λασπολόγους κι αν ξαμολήσουν ,όσοι παραχαράκτες κι αν αναλάβουν δράση ,θα ηττηθούν.

Η κοινωνία έκανε τις επιλογές της.

Η κοινωνία αποφάσισε ήδη.

Θα το διαπιστώσουν και οι ίδιοι, με τρόπο οδυνηρό,στις εκλογές του Μάη.

Γιώργος ΧΟΝΔΡΟΣ
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
μέλος της δημοτικής παράταξης
ΜΑΛΙΑΡΗΣ - ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Pin It

symposio 1

symposio 1