Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Τα Λεχαινά όπως κάθε χρόνο, γίνονται και φέτος το επίκεντρο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνουν ο Όμιλος Εθιμοτοπικών εκδηλώσεων μαζί με τοπικούς συλλόγους της πόλης καθώς και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, έτσι ώστε να προσφέρουν χαρά σε παιδιά αλλά και μεγάλους σε γιορτινό κλίμα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 στην πλατεία Αγίου Δημητρίου ο Όμιλος Εθιμοτοπικών εκδηλώσεων Λεχαινών με την Φιλαρμονική Λεχαινών Ορφεύς, θα κηρύξουν την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με μια μεγάλη γιορτή, με τα αγαπημένα φανάρια ευχών να ταξιδεύουν στον νυχτερινό ουρανό. Παράλληλα τα παιδιά θα μπορούν να κάνουν βόλτα με την Χριστουγεννιάτικη άμαξα, από τον Όμιλο Φιλίππων Ανδραβίδας «Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ». Σε όλους τους μεγάλους θα προσφερθεί παραδοσιακά, γλυκό κρασί με πορτοκάλι και η βραδιά θα κλείσει με τις μουσικές του DJ MEL

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 ο Όμιλος Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λεχαινών διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά στο χώρο της Βιβλιοθήκης.

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και ώρα 16.30 στην πλατεία Αγίου Δημητρίου, ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Λεχαινών διοργανώνει παιδική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με κλόουν.

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ. στην πλατεία Αγίου Δημητρίου, η Αθλητική Ένωση Λεχαινών ετοιμάζει ένα μικρό Χριστουγεννιάτικο κρυμμένο θησαυρό ενώ το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου και ως 5 το απόγευμα, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λεχαινών διοργανώνει για τα παιδιά την δική του Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με την κλόουν ΤΣΑΦΑ ΤΣΟΥΦΑ αλλά και FACE PAINTING.

Pin It

symposio 1

symposio 1