Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Όπου να ναι θα φανούν, θα ακουστούν... Ο καιρός τους είναι.. Κάτι σαν τα αποδημητικά πουλιά που στον καιρό τους φεύγουν, που στον καιρό τους γυρίζουν.

Προεκλογική περίοδο διανύουμε, οι τελάληδες θα γυρίσουν με την πραμάτεια τους... Φανταχτερή θάναι, πλουμιστή, εκκεντρική.Έργα τρανά, σπουδαία και μοναδικά θα μας υποσχεθούν, έργα που τον τόπο μας παράδεισο θα κάμουν και πόσο τυχεροί είμαστε όλοι εμείς που σαυτόν τον τόπο θα ζούμε.... Τέτοια οι τελάληδες θα μας υποσχεθούν, για τέτοια θα δεσμευτούν.

Ύστερα, σαν ο καιρός τους περάσει, την επαύριο των εκλογών, οι τελάληδες θα μαζέψουν την πραμάτεια τους και θα μας εγκαταλείψουν... Σαν τα αποδημητικά πουλιά!

Μα θάρθουν κι άλλοι... Με μόνη πραμάτεια τους το καθάριο βλέμμα, την αυθεντικότητά τους και τις αλήθειες τους.. Θάρθουν και θα μας πούν τι πρέπει και τι μπορούν.. Και δεν θα φύγουν γιατί εδώ ανήκουν. Εδώ που πάντα ήσαν. Μαζί μας, δίπλα μας...Στην ίδια πόλη, στις ίδιες γειτονιές, στους ίδιους δρόμους.. Στους δύσκολους, στους δύσβατους δρόμους της ευθύνης!

Νάμαστε έτοιμοι για το τι θα ακούσουμε, ποιούς θα ακούσουμε, ποιούς θα πιστέψουμε...
Ποιούς θα εμπιστευθούμε, με ποιούς θα πάμε!

Γιώργος Χονδρός
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης
Μέλος της παράταξης
Μαλιαρη-Δύναμη ΕΥΘΥΝΗΣ

Pin It

symposio 1

symposio 1