Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Απίστευτη τραγωδία και απέραντη θλίψη στο xωριό Χάβαρι του Δήμου Ηλιδας όπου ένας νεαρός άνδρας πυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο (δίκανο)  βάζοντας  τέλος στη ζωή του την ώρα που βρισκόταν στο νεκροταφείο του χωριού και συγκεκριμένα κοντά στον τάφο του πατέρα του.

 Τον νεαρό έψαχναν από το βραδυ οι οικειοι του και τελικά σήμερα το πρωί τον εντοπισαν νεκρό στην είσοδο του νεκροταφείου.  Ο 27χρονος είχε χάσει πριν από μερικά χρόνια τον πατέρα του και απ΄οτι φαίνεται αυτό του στοίχησε πολύ καθώς ουδέποτε κατάφερε να ξεπεράσει την απώλειά του. Μάλιστα πριν προβεί στο "απονεοημένο διάβημα" ο νεαρός  σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης είχε αφήσει μήνυμα προαναγγέλοντας ουσιαστικά την πράξη του, ωστόσο κανείς δεν περίμενε οτι θα έφτανε στην αυτοχειρία.

Ο 27χρονος έφτασε στο σημείο με το αυτοκίνητό του, βγήκε και έκατσε δίπλα σε αυτό. Στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από το μνήμα του πατέρα του.

Η είδηση του πρόωρου και τόσο άδικου χαμού του 27χρονου έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία και συγκλόνισε τη μικρή κοινωνία του Χαβαρίου όπου γνωστοί συγγενείς και φίλοι του έχουν συγκλονιστεί και  αδυνατούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί

Σ.Σ. Στη φωτογραφία το νεκροταφείο στην είσοδο του οποίου βρεθηκε νεκρός ο 27χρονος

 

«Καλή αντάμωση» - Η ανάρτηση λίγες ωρες πριν...

kali antamosi
Αξίζει να σημειωθεί πως το βράδυ της Τετάρτης, δηλαδή λίγες ώρες πριν την τραγωδία, ο 27χρονος είχε αναρτήσει μια φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα, στην οποία φαίνεται πως οδηγεί από την Αχαΐα, προς την Ηλεία, και στην οποία γράφει «καλή αντάμωση».

 

Pin It

symposio 1

symposio 1