Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Στις 14 Οκτωβρίου αναμένονται στην Ηλεία και στο Κατάκολο οι ηθοποιοί του καστ της ταινίας “Μαρία Κάλλας” του Pablo Larraín

Όπως είναι ήδη γνωστό τα γυρίσματα θα γίνουν στο Κατάκολο, στη θαλαμηγό Christine O που άνηκε στο παρελθόν στον Αριστοτέλη Ωνάση και που πέρασε αρκετές στιγμές η μεγάλη Ελληνίδα ντίβα της όπερας, αλλά και στο θέατρο Απόλλων στον Πύργο και στην Αμαλιάδα…

Η σούπερ σταρ Ατζελίνα Τζολί θα ενσαρκώσει την Μαρία Κάλλας, ενώ η επίσης μεγάλη σταρ Βαλέρια Γκολίνο θα έχει το ρόλο της ελληνίδας ντίβας. Και οι δύο αναμένεται να φτάσουν στην Ηλεία την παραπάνω ημερομηνία, όπου έχουν ενημερωθεί όλοι οι ηθοποιοί να βρίσκονται στην περιοχή.

Το ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση θα ενσαρκώσει ο Τούρκος ηθοποιός Haluk Bilginer. Η ταινία είναι μια παραγωγή της Biopic που υποστηρίζει στην Ελλάδα η Heretic. Τα γυρίσματα πολύ σύντομα θα μεταφερθούν στην Ουγγαρία και τη Βουδαπέστη.

Στον ρόλο της Υακίνθης (Τζάκι) θα δούμε την σταρ του Ιταλικού σινεμά Βαλέρια Γκολίνο, η οποία επιλέχθηκε μεταξύ άλλων.

Για το φιλμ η ίδια η Αντζελίνα Τζολί έχει δηλώσει πως προσεγγίζει το εγχείρημα με το δέοντα σεβασμό. «Παίρνω πολύ στα σοβαρά την ευθύνη μου απέναντι στη ζωή και την παρακαταθήκη της Μαρία» είπε στην Indiwire και πρόσθεσε «Θα δώσω ό,τι έχω για να τα καταφέρω. Ο Πάμπλο είναι ένας σκηνοθέτης που πάντα θαύμαζα. Το ότι μπορώ να πω την ιστορία της Μαρία Κάλλας μαζί του είναι ένα όνειρο».

Οι πρώτες φωτογραφίες της Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας

Ο Pablo Larraín (“Jackie”, “Spencer”, “NO”, “El Conde”) αποκάλυψε δύο πρώτες φωτογραφίες της Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας στη νέα του ταινία, που θα εξερευνήσει τη ζωή της θρυλικής, εμβληματικής και αμφιλεγόμενης τραγουδίστριας, που συχνά περιγράφεται ως η αυθεντική ντίβα.

Το σενάριο, το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από την απεργία του WGA, είναι γραμμένο από τον Steven Knight (“Spencer”, “Peaky Blinders”, “Eastern Promises”).

Ο Pablo Larraín δήλωσε: “Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω την παραγωγή της “Maria”, η οποία ελπίζω να φέρει την αξιοσημείωτη ζωή και το έργο της Maria Callas στο κοινό σε όλο τον κόσμο, χάρη στο υπέροχο σενάριο του Steven Knight, το έργο ολόκληρου του καστ και του συνεργείου, και, ειδικά, τη λαμπρή δουλειά και την εξαιρετική προετοιμασία της Αντζελίνα”.

Τα κοστούμια της Τζολί στην ταινία βασίζονται σε πρωτότυπα ρούχα που φορούσε η Κάλλας. Η παραγωγή έχει συνεννοηθεί με ομάδες για τα δικαιώματα των ζώων, συμπεριλαμβανομένης της PETA, σχετικά με τη χρήση vintage γούνινων αντικειμένων που φοριούνται στην ταινία από τη συλλογή αρχείων του ενδυματολόγου Massimo Cantini Parrini. Λήφθηκε μια συνειδητή απόφαση να μην χρησιμοποιηθεί νέα γούνα.

Με πληροφορίες από news247.gr και eleftherostypos.gr

Pin It

symposio 1

symposio 1