Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Τραγωδία τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην Αμαλιάδα, όταν σε τροχαίο δυστύχημα στην είσοδο της πόλης έχασε τη ζωής της μια 23χρονη κοπέλα και ο 30χρονος εξάδελφός της δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες λίγα λεπτά μετά τη μία και μισή ο 30χρονος οδηγός της μηχανής μεγάλου κυβισμού που εκινείτο  στην οδό Αντωνίου Πετραλιά, για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχό της, χτύπησε σε κολώνα με αποτέλεσμα να διαλυθεί.Οι δυο νεαροί χτύπησαν με δύναμη στο έδαφος και στο σημείο άμεσα έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ . Ο 30χρονος και η 24χρονη διακομίσθηκαν άμεσα στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, για την νεαρή κοπέλα όμως ήταν ήδη αργά, αφού εκτιμάται πως ο θάνατος της ήταν σχεδόν ακαριαίος.Ο 30χρονος ξάδερφος της, και οδηγός της μηχανής δίνει μάχη για τη ζωή του, καθώς φέρει βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.Από το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου και διασωληνώθηκε, με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό αγωνίζονται για να τον κρατήσουν στη ζωή.

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

"Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο έλαβε χώρα, σήμερα τα ξημερώματα, στην Αμαλιάδα.
Πιο συγκεκριμένα, ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας μοτοσικλέτα, με συνεπιβάτιδα μια 23χρονη ημεδαπή γυναίκα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δημοτικό στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 23χρονης.
Ο οδηγός του δικύκλου μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας ενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος."

Pin It

symposio 1

symposio 1