Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσβησαν τη μεγάλη φωτιά που είχε ξεσπάσει νωρίτερα το πρωί σε Σούπερ Μάρκετ της Βάρδας. Από τη φωτιά, η οποία πιθανότατα οφείλεται σε βραχυκύκλωμα, καταστράφηκε ολοσχερώς το κατάστημα και όλο το εμπόρευμα. Η οικονομική ζημιά που υπέστη ο εν λόγω επιχειρηματίας - ο οποίος διατηρεί ανάλογο κατάστημα και στην Αμαλιάδα - είναι ανυπολόγιστη.

Ακριβώς πάνω από το κατάστημα υπάρχουν δύο διαμερίσματα, ιδιοκτησίας πρώην πολιτικού της Ηλείας και του αδελφού του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένα από τα δύο υπέστη μεγαλύτερες ζημιές, κυρίως στα αλουμίνια, προφανώς από τι πολύ υψηλές θερμοκρασίας που αναπτύχθηκαν. Επίσης, και τα δύο έχουν μαυρίσει από τους καπνούς. Τέλος κάηκαν οι τέντες στο μπαλκόνι γειτονικής οικία.

Ευτυχώς από τη μεγάλη φωτιά δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό.

Στον τόπο της φωτιάς επιχείρησαν 16 Πυροσβέστες με 7 οχήματα

Πύρινη κόλαση στη Βάρδα - Κάηκε ολοσχερώς κατάστημα , μάχη των πυροσβεστών να σωθούν σπίτια

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:  Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 8  από άγνωστη αιτία σε σούπερ μάρκετ. Ετυχώς όλοι όσοι ήταν εντός του καταστήματος πρόλαβαν και βγήκαν έξω. Λίγα λεπτά αργότρεα έσκασε και μετασχηματιστής της ΔΕΗ.Η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το σούπερ μάρκετ ενώ επεκτάθηκε και στα πάνω σπίτια.

 

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Πύρινη κόλαση αυτή την ώρα στη Βάρδα όπου ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά σε κατάστημα στην οδό Αρχαίας Ολυμπίας. Από τη φωτιά κάηκε ολοσχερώς το κατάστημα ενώ επεκτάθηκε στο σπίτι ακριβώς πάνω από αυτό. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής δίνουν μάχη για να μην επεκταθεί η φωτιά σε γειτονικά σπίτια και καταστήματα

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση

 



 

Pin It

symposio 1

symposio 1