Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ «ΗΛΙΔΑ Κάμπος News» – Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Νέας Μανωλάδας από την έξαρση της εγκληματικότητας και ειδικά ύστερα από το τελευταίο περιστατικό ληστείας μετά βιασμού!

Όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα όταν ένας αλλοδαπός εισήλθε σε οικία όπου διέμεναν δύο γυναίκες, μόνιμοι κάτοικοι Νέας Μανωλάδας.

Ο δράστης χτύπησε και έδεσε την 73χρονη μητέρα σε αποθήκη του σπιτιού και βίασε την 53χρονη κόρη της από την οποία ζήτησε στη συνέχεια να του δώσει όσα χρήματα υπήρχαν στο σπίτι.
Το ποσό που πήρε του φάνηκε μικρό και εν συνεχεία, μαζί με την 53χρονη, έσπευσε σε γειτονικό σπίτι ζητώντας της να δανειστεί χρήματα από γειτόνισσά της, με το αιτιολογικό ότι έχει τοποθετήσει βόμβα και με τηλεκοντρόλ θα την πυροδοτήσει και θα σκοτώσει την 73χρονη μητέρα της!

Τελικά ο δράστης  εξαφανίστηκε και οι γυναίκες ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.
Όπως είναι φυσικό το πρωτοφανές συμβάν θορύβησε τους κατοίκους της Νέας Μανωλάδας (και της ευρύτερης περιοχής) οι οποίοι ζητούν να ενταθούν τα μέτρα αστυνόμευσης.

Pin It

symposio 1

symposio 1