Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Η Τοπική Κοινότητα Χαβαρίου ήταν, την περασμένη Παρασκευή, ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του Υποψήφιου Δημάρχου Ήλιδας κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, με τους κατοίκους να επιβεβαιώνουν την στήριξή τους, δίνοντας ένα ισχυρό παρών!!!

Οι αρχές και οι αξίες που διέπουν τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ήλιδας κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, αποτελεί τον κεντρικό πυρήνα για την ΑΛΛΑΓΗ στον Δήμο.

Στην διάρκεια της παρουσίας του στο Χάβαρι ο κ Κωνσταντόπουλος προχώρησε σε μια ανακοίνωση «βόμβα», ο οποίος ξεκαθάρισε ότι λόγω συγγένειας και ισονομίας μεταξύ των υποψηφίων ΔΕΝ θα είναι υποψήφιος με την παράταξη «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» ο Ορφέας Παπαζαφειρόπουλος. Μια είδηση που προκάλεσε έκπληξη ΑΛΛΑ απέδειξε πως ο κ Κωνσταντόπουλος διέπεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης και δικαίου και απέσπασε τα συγχαρητήρια ΟΛΩΝ.

XAVARI DHMHTRHS 3

ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ, ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, δεν αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα και οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Χαβαρίου, κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης και ισχυρή παράσταση ΝΙΚΗΣ στο πρόσωπο του Υποψηφίου Δημάρχου Ήλιδας κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.

Τα λόγια πλέον περιττεύουν όταν αντικρίζεις το μέγεθος της συμμετοχής των κατοίκων σε κάθε σταθμό της περιοδείας του κ Κωνσταντόπουλου. Μια πορεία που ξεκίνησε από το Γεράκι, συνεχίστηκε στο Περιστέρι – Δουνέικα το Χάβαρι την περασμένη Παρασκευή αλλά και τις πλατείες Καλίτσα και Ανεμόμυλο στην Αμαλιάδα. Σε κάθε σταθμό της πορείας οι κάτοικοι δίνουν ισχυρό παρών και επιβεβαιώνουν την στήριξη τους στο πρόσωπο του Δημήτρη.

Οι πολίτες έχουν πλέον διαπιστώσει ότι οι υποψηφιότητες των κ.κ. Λυμπέρη – Χριστοδουλόπουλου – Παπαδάκου αποτελούν παρελθόν αφού έχουν δοκιμαστεί – κριθεί και αποτύχει. Αντίθετα η υποψηφιότητα του κ Κωνσταντόπουλου είναι η μόνη που ξεχωρίζει μιας και εκπροσωπεί το ΝΕΟ και μπορεί να φέρει την ΑΛΛΑΓΗ στον Δήμο Ήλιδας.

Επιπλέον ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Κωνσταντόπουλος είναι ο μοναδικός με πρόγραμμα και σχέδιο για την ανάπτυξη του τόπου μας, διαθέτει ζήλο – όραμα – οργάνωση πίστη και πείσμα να προσφέρει και κυρίως ΔΕΝ απολογείται για ότι έχει γίνει στο Δήμο τις τελευταίες δεκαετίες.

XAVARI DHMHTRHS 4

ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος, αφού πρώτα χαιρέτησε έναν προς έναν τους παρευρισκόμενους κατοίκους τους ευχαρίστησε για την παρουσία και στήριξή τους, ζητώντας παράλληλα συγνώμη για το ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τη θερμοκρασία στα ύψη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε με σεβασμό και εκτίμηση προς τους συνυποψήφιους του στο Δήμο Ήλιδας, αναφέροντας παράλληλα την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στο τόπο μας καλώντας τους να κάνουν και οι ίδιοι τον δικό τους απολογισμό πεπραγμένων στον Δήμο.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε για τις τρείς νέες αντιδημαρχίες που θα δημιουργήσει ως νέος Δήμαρχος Ήλιδας και είναι οι εξής :

  1. Αντιδήμαρχία Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής
  2. Αντιδημαρχία Αγροτικής Πολιτικής και Ανάπτυξης
  3. Αντιδημαρχία Τουρισμού – Πολιτισμού – Αθλητισμού και Νέας Γενιάς

Στη συνέχεια επικεντρώθηκε στο μείζον θέμα της εγκατάλειψης των χωριών του Δήμου Ήλιδας τονίζοντας πως «εάν δεν υπάρξει αλλαγή το 2028 τα χωριά μας θα έχουν εγκαταλειφθεί κάτι που είναι οδυνηρό για όλους μας».

«Στόχος μου και στόχος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ είναι η πραγματική στήριξη των κατοίκων στα χωριά μας», τόνισε με έμφαση ο κ. Κωνσταντόπουλος και στη συνέχεια ανέλυσε τους άξονες στους οποίους θα επικεντρωθεί ως ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ και είναι «στο Χάβαρι και κατ’ επέκταση σε όλα τα χωριά του Δήμου μας εντός της θητείας μας θα υλοποιηθεί ένα μεγάλο πρόγραμμα τσιμεντόστρωσης – ασφαλτόστρωσης όλης της αγροτικής οδοποιίας στις τοπικές κοινότητες. Αποτελεί προσωπικό στοίχημα και δέσμευση Αρχής που θα υλοποιήσω ως Νέος Δήμαρχος Ήλιδας χωρίς εκπτώσεις και διακρίσεις και κυρίως με οργάνωση».

Ξεκαθάρισε ότι, σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες, θα υπάρξει έλεγχος των αποβλήτων των εργοστασίων και πως θα είναι κάθετος στην εφαρμογή των προβλεπόμενων.

Σε ότι αφορά το θέμα της ύδρευσης και των χρεωστικών λογαριασμών, ο κ Κωνσταντόπουλος δεσμεύτηκε πως θα δημιουργηθεί ανάλογη υπηρεσία στο Δήμο η οποία θα προχωρήσει στην ταυτοποίηση, εξ αρχής των ρολογιών σε όλες τις παροχές. Το νερό, τόνισε «αποτελεί ύψιστο αγαθό και απαιτείται να παρέχεται άφθονο στους πολίτες, με έλεγχο της σπατάλης και σε χαμηλή τιμή. Στο Δήμο μας έχουν διατεθεί εκατομμύρια ευρώ για το περιβόητο διυλιστήριο και νερό στα σπίτια μας δεν έχουμε!!! Οι πηγές του Κακοταρίου λειτουργούν χωρίς έλεγχο και ασφάλεια!!!»

XAVARI DHMHTRHS 5

ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ

Κλείνοντας ο κ Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε στο διαχρονικό πρόβλημα της τοπικής κοινότητας Χαβαρίου, με το αποχετευτικό σύστημα. Παρακολουθώ, τόνισε «και απορώ για την αδιαφορία και την εκδούλευση των προηγούμενων Δημάρχων και Δημοτικών Αρχών προς τους κατοίκους του χωριού. Το Χάβαρι, λόγω συγγένειας, είναι το δεύτερο χωριό μου. Τα τελευταία δέκα χρόνια είμαι πάντα εδώ, στηρίζοντας όποτε μου έχει ζητηθεί, προβλήματα οικογενειών αλλά και της αθλητικής ομάδας του χωριού. Αυτή είναι μια πραγματικότητα που όλοι εδώ στο Χάβαρι γνωρίζεται. Επομένως ως νέος Δήμαρχος να είστε σίγουροι ότι όχι απλά θα είμαι δίπλα σας στηρίζοντας σας με σθένος αλλά θα κάνω ότι πρέπει για να επανέλθει το Χάβαρι στην παλιά του αίγλη».

XAVARI DHMHTRHS

XAVARI DHMHTRHS 1

XAVARI DHMHTRHS 2

Pin It