Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

"Δεν ξανάγινε ποτέ..."  είπε εμφανώς συγκινημένoς για τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στη Γαστούνη ο Αλέξης Καστρινός και ευχαρίστησε από καρδιάς τον κόσμο

Η Κεντρική Ομιλία του συνδυασμού ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ, Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πηνειού του Υποψηφίου Δημάρχου Δ. Πηνειού, Αλέξη Αθ. Καστρινού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023 στην πλατεία Ελευθερίας στην Γαστούνη.

kastr omilia 1
Η Μεγαλειώδης συγκέντρωση στην Γαστούνη του συνδυασμού ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ του Αλέξη Καστρινού έδωσε το ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου του 2023 και την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Πηνειού.
Εκατοντάδες κάτοικοι του Δήμου Πηνειού με την παρουσία τους επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Αλέξη Καστρινού αλλά και στο όραμα του. Στην ομιλία του ο Αλέξης Καστρινός καταρχήν εξέφρασε την απέραντη ευγνωμοσύνη του στον κόσμο και την ατελείωτη αγκαλιά του για την παρουσία τους στην συγκέντρωση που δίνει Μήνυμα Νίκης των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου του 2023. Εξέφρασε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξή τους όλα τα προηγούμενα χρόνια, δίνοντάς του την δυνατότητα να διαχειριστεί την τύχη του Δήμου.

kastr 1 g
Έκανε αναφορά ότι η δημοτική αρχή που ανέλαβε πριν 4 χρόνια έφερε δεκαετίες πίσω τον Δήμο και κατάφερε να ξυπνήσει ήθη και πρακτικές που η κοινωνία μας συνειδητά είχε καταγγείλει, ξεπεράσει και αποδομήσει πολλά χρόνια πριν, μια απερχόμενη Δημοτική αρχή πολιτικά επικίνδυνη που προσπάθησε να σπιλώσει αξιοπρέπειες, να δημιουργήσει ρουσφετολογικές πελατείες, για να επιβάλλει οικονομικές εξαρτήσεις, για να μηδενίσει πνευματικά τους συνδημότες μας και να συμπεριφέρεται σε όλους σαν τριτοκοσμικούς , υποανάπτυκτους πολίτες αγνοώντας ότι οι εποχές έχουν αλλάξει…
Μίλησε για το έργο του που αποτελεί την δύναμη της δημοτικής παράταξης, υπενθυμίζοντας τα μεγάλα έργα που συντελέστηκαν και άλλα που δρομολογήθηκαν στην περιοχή της ΔΕ Γαστούνης και σε όλο το Δήμο Πηνειού κατά την θητεία του. Μίλησε για την ανάπτυξη που έχει ανάγκη η περιοχή και ότι αυτή μπορεί να συντελεστεί και με μεγάλα έργα στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου. Ανέφερε την εγκληματική αμέλεια της απερχόμενης δημοτικής αρχής να μην συνεχίσει το έργο της Παραλιακής οδού (Γλύφα- Παραλία Βαρθολομιού- Παραλία Παλαιοχωρίου) για το οποίο είχε ο ίδιος εξασφαλίσει 5.000.000€για την Α΄ Φάση, για την μη συνέχηση της Πράξης Εφαρμογής, την μη κατασκευή του Στεγάστρου στο Γήπεδο της Γαστούνης κ.α. Ζήτησε συγνώμη για τα λάθη του και αναλαμβάνει την ευθύνη για αυτά, όπως αναλαμβάνει την ευθύνη να ξαναδώσει πίσω το χαμένο χαμόγελο, την χαμένη ελπίδα, το χαμένο όραμα, τον χαμένο σχεδιασμό και την χαμένη προσδοκία.

kastr 4 g

Ανέφερε του στόχους της νέας του δημοτικής θητεία, την εκπόνηση μελετών, την Κατασκευή του Παραλιακού Δρόμου της Α Φάσης και διεκδίκηση χρηματοδότησης και για την Β΄Φάση, την Κατασκευή του έργου του Δρόμου Γαστούνη –Βαρθολομιού, την ολοκλήρωση των έργων αποχέτευσης ειδικότερα στις Δημοτικές ενότητες Γαστούνης και Βαρθολομιού, Αναπλάσεις στις ΔΚ της ΔΕ Γαστούνης και σε όλες τις ΔΚ του Δήμου Πηνειού , την διεκδίκηση της ενίσχυσης του Α.Τ. Πηνειού με ένστολο προσωπικό και την σύσταση Υποδιεύθυνση Ασφαλείας στη Γαστούνη με συστέγαση στο Α.Τ. Πηνειού, την υλοποίηση της Κύρωσης Πράξης Εφαρμογής του Σχεδίου πόλης Γαστούνης, Ολοκλήρωση των Μελετών και έργων στην Ύδρευση στην ΔΕ Γαστούνης και σε όλο τον Δήμο προκειμένου να υδροδοτηθεί η περιοχή από το διυλιστήριο του Φράγματος, την Περαιτέρω Αναβάθμιση Αθλητικών Αντικαταστάσεων με υποδομές που λείπουν, Μελέτες και έργα για την Αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου μας ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα Θεσσαλίας, Αγροτική οδοποιία όπου απαιτείται για να βοηθήσουμε την αγροτική οικονομία, την στήριξη των καθιερωμένων πολιτιστικών – θρησκευτικών εκδηλώσεων και τον σχεδιασμό και την καθιέρωση νέων προκειμένου να προσελκύσουμε κόσμο.

kastr 5 g

kastr 2 g

kastr g 10
Στην συνέχεια ο Αλέξης Καστρινός έκανε αναφορά για τους ανθρώπους που στελεχώνουν τον συνδυασμό του, ομάδα έμπειρων ανθρώπων, αλλά κυρίως νέων ανθρώπων και νέων προσώπων με όρεξη για δουλειά ώστε να φέρουν αποτελέσματα στον Δήμο και να πρωταγωνιστήσουν στο να αλλάξουν νοοτροπίες και παρουσίασε τα πρόσωπα που συγκροτούν το ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ της ΝΙΚΗΣ και έγιναν τοποθετήσεις των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της ΔΕ Γαστούνης .
Στο τέλος τόνισε ότι ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ είναι μία ανεξάρτητη δημοτική κίνηση και κάλεσε τους δημότες του Δήμου Πηνειού να πάνε με δυναμισμό , με χαμόγελο και με ψηλά το κεφάλι στην κάλπη.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΑΣΤΡΙΝΟΥ

Pin It

symposio 1

symposio 1