Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Γιάννης Λέντζας: «Τα μανίκια έχουν σηκωθεί λοιπόν και εσείς, οι δημότες, θα είστε ο απόλυτος κριτής μας»

Στην κεντρική πλατεία της Ανδραβίδας μπροστά από τον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας παρουσία βουλευτών, δημάρχων και πολιτών ο ορκίστηκαν το βράδυ της Κυριακής ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Γιάννης Λέντζας και η νέα δημοτική αρχή του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης. Την ορκωμοσία τέλεσε ο μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός και κληρικοί της τοπικής εκκλησίας. Στην ομιλία του ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννης ανέφερε «Η παρουσία μας οπλίζει με δύναμη, θάρρος και αποφασιστικότητα για να πετύχουμε μαζί με όλους εσάς τους στόχους μας για ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης!». Για έναν καλύτερο δήμο προς όφελος των πολιτών μίλησαν στους σύντομους χαιρετισμούς τους ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύσιος Μάλλιαρης της ελάσσονος ΝΑμπίλ Μοράντ και ο κ Γιώργος Παναγιωτόπουλος.

LENTZAS ORKOMOSIA 00000

«Θα είστε ο απόλυτος κριτής μας»

LENTZAS ORKOMOSIA 01

Μιλώντας στους πολίτες του δήμου ο κ Λέντζας επεσήμανε « Μετά από την εκλογική διαδικασία και το αποτέλεσμα των εκλογών, ερχόμαστε σήμερα να δώσουμε όρκο τιμής και ευθύνης, απέναντι σε όλους εσάς, στους δημότες μας, στους Νόμους και στους Θεσμούς αυτού του Κράτους που καλούμαστε να υπηρετήσουμε. Να εργαστούμε σκληρά, έντιμα, χωρίς σκοπιμότητες, μακριά από κάθε ιδιοτέλεια ή προσωπικό συμφέρον, μακριά από κάθε είδους τοπικισμό! Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, αλλά και οι συνάδελφοι από όλες τις δημοτικές παρατάξεις, αυτά τα χαρακτηριστικά αναδείξαμε σε όλη την προεκλογική μας εκστρατεία και γι’ αυτά επιλεγήκαμε από εσάς, για την υπέρτατη αυτή σημερινή μας στιγμή».

Στη συνέχεια ο κ. Λέντζας αναφέρθηκε στο τρίπτυχο που θα χαρακτηρίζει την θητεία του: « Όλοι μαζί έχουμε την υποχρέωση να οδηγήσουμε τον Δήμο μας στη Νέα Πορεία που εσείς οι δημότες επιλέξατε! Και για να γίνουν όλα αυτά, μόνο ένας τρόπος υπάρχει: Δουλειά, δουλειά, δουλειά! Από την 1η Σεπτεμβρίου, που αναλαμβάνει και τυπικά τα καθήκοντά της η νέα μας δημοτική αρχή, δεν υπάρχει ούτε ένα λεπτό για χάσιμο! Τίποτα στη ζωή δεν έρχεται χωρίς δουλειά και κόπο! Τα μανίκια έχουν σηκωθεί λοιπόν και εσείς, οι δημότες, θα είστε ο απόλυτος κριτής μας»

LENTZAS ORKOMOSIA 1

Ακολούθως δε επεσήμανε «Η εντολή ευθύνης από το εκλογικό σώμα δόθηκε στον συνδυασμό μας, στα μέλη της παράταξής μας. Δόθηκε όμως και στους συναδέλφους των υπολοίπων συνδυασμών που εκλέχτηκαν. Όλοι μας είμαστε η επιλογή του εκλογικού σώματος και δεν πρέπει να διαψεύσουμε τις προσδοκίες τους. Τα προβλήματα του Δήμου μας, όλοι μαζί καλούμαστε να τα αντιμετωπίσουμε! Με σεβασμό στα μέλη και στη λειτουργία όλων των συλλογικών οργάνων του Δήμου! Με γνώμονα την προάσπιση των δικαιωμάτων των δημοτών και της αναπτυξιακής προοπτικής του τόπου! Με τις πόρτες μας ανοιχτές για όλους εσάς! Χωρίς διακρίσεις, με ήθος, διαφάνεια, επιμονή και αποφασιστικότητα! Κυρίες και κύριοι, Πλέον, αρχίζει ένας νέος αγώνας μακρύς και δύσκολος, στον οποίο δεν περισσεύει κανείς! Αποζητούμε και θέλουμε την ενεργό συμμετοχή όλων! Εμείς οι αιρετοί οφείλουμε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας, και ιδιαίτερα εμείς τα μέλη του επιτυχόντα συνδυασμού οφείλουμε να τιμήσουμε το βασικό σύνθημά μας «Όλοι μαζί για έναν Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!».

LENTZAS ORKOMOSIA MAL 0

LENTZAS ORKOMOSIA MAL

LENTZAS ORKOMOSIA Namp

LENTZAS ORKOMOSIA Namp 0

LENTZAS ORKOMOSIA PANAG

LENTZAS ORKOMOSIA 2

LENTZAS ORKOMOSIA 3

LENTZAS ORKOMOSIA 4

LENTZAS ORKOMOSIA 6

LENTZAS ORKOMOSIA 7

LENTZAS ORKOMOSIA 8

LENTZAS ORKOMOSIA 9

LENTZAS ORKOMOSIA 10

LENTZAS ORKOMOSIA 11

LENTZAS ORKOMOSIA 12

LENTZAS ORKOMOSIA 13

LENTZAS ORKOMOSIA 14

LENTZAS ORKOMOSIA 15

LENTZAS ORKOMOSIA 16

LENTZAS ORKOMOSIA 17

LENTZAS ORKOMOSIA 18

LENTZAS ORKOMOSIA 19

LENTZAS ORKOMOSIA 20

LENTZAS ORKOMOSIA 21

LENTZAS ORKOMOSIA 22

LENTZAS ORKOMOSIA 23

LENTZAS ORKOMOSIA 24

LENTZAS ORKOMOSIA 0

LENTZAS ORKOMOSIA ANDREAS

Pin It

symposio 1

symposio 1