Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Μιλώντας σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση στα Λεχαινά ο Γιάννης Λέντζας εμφανίστηκε βέβαιος για τη νίκη του συνδυασμού του και την επανεκλογή του στη θέση του Δημάρχου Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Μιλώντας σε ένα ενθουσιώδες κοινό, γεμάτο παλμό, το οποίο διαρκώς τον διέκοπτε με κόρνες, πυροτεχνήματα και χειροκροτήματα ο κ. Λέντζας επισήμανε ότι τέτοια προεκλογική συγκέντρωση δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν στα Λεχαινά.

LENTZAS VIMA

«Εδώ από την έδρα του Δήμου μας τα Λεχαινά στέλνουμε το μήνυμα της μεγάλης νίκης! –Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!» είπε χαρακτηριστικά.
Ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος αναφέρθηκε αναλυτικά στα έργα που έγιναν κατά τη διάρκεια της θητείας του επισημαίνοντας ότι έχουν καταστήσει το Δήμο πρωτοπόρο. Μίλησε για την εξωστρέφεια του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης τον οποίο έχουν επισκεφθεί προσωπικότητες τεράστιου βεληνεκούς ενώ ανέπτυξε και το πρόγραμμά του για την επόμενη θητεία. Να σημειωθεί ότι έκανε ειδική αναφορά στο θέμα του Βιολογικού καθαρισμού επισημαίνοντας ότι λειτουργεί κανονικά κάτι που πιστοποιήθηκε και από τους ελεγκτές οι οποίοι διενήργησαν έλεγχο στις εγκαταστάσεις του

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΕΝΤΖΑ

 

lentz lex 1

LENTZA XERIA

lentzas lex 2

lentzas lex 3

lentz lex 5

 

 

 

Pin It

symposio 1

symposio 1