Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Στο πλευρό του Νεόφυτου Παπαδόπουλου βρίσκεται η Νάνσυ Φωτοπουλου ως υποψήφια σύμβουλος στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλληνης στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Μια νέα κοπέλα δραστήρια, αυτοδημιούργητη επαγγελματίας στα Λεχαινά έχει τη θέληση και την διάθεση ν αγωνιστεί για τα προβλήματα της αγοράς και του Δήμου για να βγει ο τόπος από το τέλμα και την απαξίωση!! Οραματίζεται μια όμορφη πόλη μια αγορά καθαρή, χωρίς "τσίγκους" και ετοιμόρροπα κτίρια.

lex 77

Δήλωση του Νεοφυτου Παπαδόπουλου: « Ευχαριστώ πολύ τη Νανσυ Φωτοπουλου για την υποστήριξη και την συμμετοχή της στο ψηφοδελτιο και υπόσχομαι ότι όλοι μαζί πρέπει θα γωνιστουμε σκληρά για την αναβάθμιση της "αγοράς" όλου του Δημου ,της τουριστικής του ανάπτυξης και την ανάδειξη της πολιτιστικής του κληρονομιάς!»

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Νεοφυτου Παπαδόπουλου ο Γιάννης Τάκης του Πετρου, στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης

Στο πλευρό του Νεοφυτου Παπαδόπουλου βρίσκεται ο Γιάννης Τάντης, υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο της Κάτω Παναγιάς του Κάστρου Κυλλήνης. Γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής με ενδιαφέρον και αγάπη για το χωριό του θέλει ν αγωνιστεί για τα προβλήματα του.

takis 99
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Τάκη, για την τιμή που μου κάνει να είναι δίπλα μου, στο ψηφοδελτιο μου. Ενας νέος άνθρωπος με ζήλο και ενδιαφέρον θέλει να προσφέρει στο τόπο του και με όλες τις δυνάμεις του θέλει να συμβάλει ώστε η Κάτω Παναγιά να λύσει τα χρόνια προβλήματα που την ταλανίζουν!!

Pin It

symposio 1

symposio 1