Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Η βράβευση των 58 αριστούχων που αναδείχθηκαν οι άριστοι μεταξύ των αρίστων, έγινε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιο Παυλόπουλο, τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, κ. Νικόλαο Καραμούζη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Eurobank, κ. Φωκίωνα Καραβία

Ανάμεσά τους και ο κορυφαίος των Ηλείων επιτυχόντων πέρυσι, Δημήτρης Βόσσος. Ο Δημήτρης από το Γενικό Λύκειο Λεχαινών, εισήχθη με αριθμό μορίων 19.485 στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας. Στο νομό ΗΛΕΙΑΣ διακρίθηκαν 13 μαθητές από τα 32 σχολεία του νομού.
Φέτος, «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» συμπληρώνει 16 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας και αναδεικνύεται ως το μακροβιότερο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Eurobank. Από το 2003 έως και σήμερα η Eurobank μέσω του Προγράμματος που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, επιβραβεύει κάθε χρόνο τον αριστούχο απόφοιτο που συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, που είναι πάνω από 18.000, σε κάθε ένα από τα 1.800 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας.
Η σχολική περίοδος 2016-2017 ανέδειξε 890 αριστεύσαντες από όλη την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια ζωής αυτού του θεσμού, η Eurobank έχει βραβεύσει συνολικά 16.835 αριστούχους μαθητές από όλη την Ελλάδα, η μεγάλη πλειοψηφία των οποίων διακρίνονται σήμερα στην οικονομική, ακαδημαϊκή και επιστημονική ζωή της χώρας μας.

 

Pin It

symposio 1

symposio 1